Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
chilibre Unión Deportiva Aguadulce
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
46% Spel op eigen helft 54%
10 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.9 gemiddelde waardering 19.2
waardeloos Schieten zwak
waardeloos Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen zwak


4e minuut.
Prado met een sublieme pass. Palofox is nu in balbezit. Constantino rent richting de bal. Palofox verovert de bal door een tackle van achteren. Palofox schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Palacios verovert de bal door een tackle van achteren. Palacios probeert naar een medespeler te passen. De La Cruz bereikt de bal nog maar net als eerste. Arcia verovert de bal door een tackle van achteren. Arcia haalt uit met een fantastische trap. Santos kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Cruz kopt de bal weg. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Cargill geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Diez Ríos is nu in balbezit. Diez Ríos haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
chilibre - Unión Deportiva Aguadulce 1:0

16e minuut.
Flores is nu in balbezit. Flores met een sublieme pass. De La Cruz is nu in balbezit. Arcia bereikt de bal nog maar net als eerste. Arcia draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Santos met een harde bal richting middenveld. Flores kopt de bal weg. De La Cruz rent richting de bal. Palacios verovert de bal door een tackle van achteren. Palacios haalt uit met een fantastische trap. Santos kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

26e minuut.
Ríos bereikt de bal nog maar net als eerste. De Gracia verovert de bal door een tackle van achteren. De Gracia met een sublieme pass. Palofox is nu in balbezit. Palofox haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
chilibre - Unión Deportiva Aguadulce 1:1

33e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Prado met de inworp. De Gracia rent richting de bal. De Gracia haalt uit met een fantastische trap. Giraldo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
chilibre - Unión Deportiva Aguadulce 1:2

39e minuut.
Prado heeft problemen om de bal te vangen. Prado passt de bal in één keer door. Maltez probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Palofox bereikt de bal nog maar net als eerste. Palofox haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Quiroz geeft een lange en hoge pass. Inworp. Salinas zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. De Gracia is nu in balbezit. De Gracia geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: chilibre 53%, Unión Deportiva Aguadulce 47%.
chilibre - Unión Deportiva Aguadulce 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: chilibre 38%, Unión Deportiva Aguadulce 62%.
chilibre - Unión Deportiva Aguadulce 1:2