Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
chilibre Deportivo Rasta
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
55% Spel op eigen helft 45%
6 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15 gemiddelde waardering 17.2
hopeloos Schieten waardeloos
waardeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen hopeloos


8e minuut.
Ríos bereikt de bal nog maar net als eerste. Del Toro onderschept slim de pass. Del Toro passt de bal met de wreef. De La Espada is nu in balbezit. De La Espada haalt uit met een fantastische trap. Giraldo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

10e minuut.
Ríos passt de bal zonder na te denken. Maltez is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Del Toro. Del Toro krijgt een gele kaart.

19e minuut.
Palacios is nu in balbezit. Fernández Gutiérrez rent richting de bal. Palacios onderschept slim de pass. Palacios probeert naar een medespeler te passen. Diez Ríos geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Villarreal onderschept slim de pass. Villarreal passt de bal met de wreef. Arcia rent richting de bal. Arcia haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
chilibre - Deportivo Rasta 1:0

25e minuut.
McClean kopt de bal weg. Rivera is nu in balbezit. Met opzet legt Beitía zijn tegenspeler op de grond. Beitía krijgt een gele kaart.

26e minuut.
Daar is Quiroz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Quiroz geeft de bal voor. Inworp. Guevara met een snelle inworp. Del Toro geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Ríos is nu in balbezit. Del Toro bereikt de bal nog maar net als eerste. Del Toro probeert naar een medespeler te passen. De La Espada bereikt de bal nog maar net als eerste. De La Espada haalt uit met een fantastische trap. Giraldo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

36e minuut.
Klungelig pakt Arcia de bal. Fernández Gutiérrez rent richting de bal. Flores is nu in balbezit. De La Espada verovert de bal door een tackle van achteren. De La Espada draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: chilibre 53%, Deportivo Rasta 47%.
chilibre - Deportivo Rasta 1:0

57e minuut.
Palacios passt de bal met de wreef. Batista rent richting de bal. Arcia bereikt de bal nog maar net als eerste. Arcia draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert McClean de bal onder controle te krijgen. Armuelles bokst de bal weg.

67e minuut.
Batista zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Stempel controleert de bal met de borst. Ríos is nu in balbezit. Stempel verovert de bal door een tackle van achteren. Stempel geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Flores geeft de bal voor. Batista is nu in balbezit. Arcia onderschept slim de pass. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Beitía geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Armuelles probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

82e minuut.
Palacios is nu in balbezit. Del Toro onderschept slim de pass. Del Toro geeft de bal voor. De La Espada is nu in balbezit. De La Espada draait met de bal, schiet en ... Giraldo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: chilibre 56%, Deportivo Rasta 44%.
chilibre - Deportivo Rasta 1:0