Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Deportivo Rasta Unión Deportiva Aguadulce
Normal Tactiek Normal
44% Balbezit 56%
53% Spel op eigen helft 47%
10 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.3 gemiddelde waardering 19.9
unsatisfactory Schieten weak
weak Passen unsatisfactory
hopeless Verdedigen weak


3e minuut.
Stempel met een snelle inworp. Del Toro bereikt de bal nog maar net als eerste. Del Toro speelt de bal door. De La Espada rent richting de bal. De La Espada haalt uit met een fantastische trap. Santos probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

12e minuut.
Batista passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Stempel de bal. Stempel tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Stempel roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Stempel kan niet meer verder spelen. Forbes komt het veld opgelopen.

15e minuut.
Del Toro rent richting de bal. Del Toro probeert naar een medespeler te passen. De La Cruz bereikt de bal nog maar net als eerste. De La Espada onderschept slim de pass. De La Espada schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Stempel speelt de bal door. Salinas is nu in balbezit. Salinas met een sublieme pass. Klungelig pakt Palofox de bal. Palofox draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

18e minuut.
De Gracia verovert de bal door een tackle van achteren. De Gracia passt de bal in één keer door. Rivera bereikt de bal nog maar net als eerste. Palofox onderschept slim de pass. Palofox draait met de bal, schiet en ... Armuelles probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

22e minuut.
Batista probeert naar een medespeler te passen. Del Toro is nu in balbezit. Del Toro passt de bal zonder na te denken. De La Espada is nu in balbezit. De La Espada haalt uit met een fantastische trap. Santos kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal.

28e minuut.
Forbes is nu in balbezit. Dasent is nu in balbezit. Dasent passt de bal met de wreef. Palofox bereikt de bal nog maar net als eerste. Palofox schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Máñez probeert naar een medespeler te passen. Guevara rent richting de bal. Guevara speelt de bal door. Del Toro rent richting de bal. Del Toro haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Deportivo Rasta - Unión Deportiva Aguadulce 1:0

42e minuut.
De Gracia probeert naar een medespeler te passen. McClean is nu in balbezit. Palofox verovert de bal door een tackle van achteren. Palofox draait met de bal, schiet en ... Paal!
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Deportivo Rasta 47%, Unión Deportiva Aguadulce 53%.
Deportivo Rasta - Unión Deportiva Aguadulce 1:0

61e minuut.
Prado met een snelle inworp. Klungelig pakt De Gracia de bal. Rivera is nu in balbezit. De Gracia onderschept slim de pass. De Gracia geeft de bal voor. Paal!

73e minuut.
Dasent speelt de bal door. Cruz is nu in balbezit. Cruz speelt de bal door. Palofox bereikt de bal nog maar net als eerste. Palofox draait met de bal, schiet en ... Armuelles kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Deportivo Rasta - Unión Deportiva Aguadulce 1:1

85e minuut.
Palofox onderschept slim de pass. Goncalves is nu in balbezit. Palofox verovert de bal door een tackle van achteren. De Gracia rent richting de bal. De Gracia haalt uit met een fantastische trap. Armuelles probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Deportivo Rasta - Unión Deportiva Aguadulce 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Deportivo Rasta 59%, Unión Deportiva Aguadulce 41%.
Deportivo Rasta - Unión Deportiva Aguadulce 1:2