Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
New Wave AFC Chapecoense
Normal Tactiek Obrigado
46% Balbezit 54%
54% Spel op eigen helft 46%
4 Doelpogingen 11
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18 gemiddelde waardering 19.3
zwak Schieten slecht
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


15e minuut.
Plúa bereikt de bal nog maar net als eerste. Plúa schiet op doel. Daar is Harris, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Moreno rent richting de bal. Moreno haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

19e minuut.
Oviedo geeft een hoge lob. Carvajal probeert de bal met de borst te controleren. Cortázar bereikt de bal nog maar net als eerste. McClean is nu in balbezit. McClean schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
New Wave - AFC Chapecoense 0:1

22e minuut.
Carvajal probeert naar een medespeler te passen. Inworp. Newmann met de inworp. McClean probeert de bal met de borst te controleren. McClean draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

24e minuut.
Morales onderschept slim de pass. Moreno is nu in balbezit. Plúa rent richting de bal. Plúa schiet op doel. Bovell werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
New Wave - AFC Chapecoense 1:1

27e minuut.
Chacón passt de bal zonder na te denken. Newmann is nu in balbezit. Met opzet legt Carvajal zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Carvajal moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Carvajal schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Newmann raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Newmann kan niet meer verder spelen.

43e minuut.
Doeltrap. Phillips met een harde bal richting middenveld. Barría kopt de bal weg. McClean heeft problemen om de bal te vangen. McClean schiet op doel. Phillips probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
New Wave - AFC Chapecoense 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: New Wave 55%, AFC Chapecoense 45%.
New Wave - AFC Chapecoense 1:2

47e minuut.
Barría geeft een hoge lob. Cortázar is nu in balbezit. Moreno begaat een overtreding. Moreno krijgt een gele kaart.

82e minuut.
Chacón bereikt de bal nog maar net als eerste. McClean is nu in balbezit. Salamanca is nu in balbezit. McClean verovert de bal door een tackle van achteren. McClean haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Cooper rent richting de bal. Cooper geeft een lange en hoge pass. Constantino heeft problemen om de bal te vangen. Gallardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Gallardo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
New Wave - AFC Chapecoense 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: New Wave 54%, AFC Chapecoense 46%.
New Wave - AFC Chapecoense 1:3