Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.C. Antonio Li c
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
50% Spel op eigen helft 50%
10 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.8 gemiddelde waardering 16.3
zwak Schieten slecht
slecht Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen hopeloos


1e minuut.
Forbes is nu in balbezit. Forbes passt de bal in één keer door. Salinas rent richting de bal. Valderrama verovert de bal door een tackle van achteren. Valderrama schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Antonio Li - c 1:0

10e minuut.
Henríquez schiet op doel. Goodman probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Granados met een sublieme pass. Canales bereikt de bal nog maar net als eerste. Canales schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
De Hoyos rent richting de bal. De Hoyos met een sublieme pass. Canales is nu in balbezit. Valderrama rent richting de bal. Valderrama draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Antonio Li - c 2:0

18e minuut.
Salinas bereikt de bal nog maar net als eerste. Salinas passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Canales de bal. Valderrama rent richting de bal. Valderrama haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Tejeda geeft een hoge lob. Goodman bereikt de bal nog maar net als eerste. Henríquez verovert de bal door een tackle van achteren. Henríquez controleert de bal met de borst. Henríquez haalt uit met een fantastische trap. Ramos probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

44e minuut.
Salinas probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Salinas geeft de bal voor. Daar is Goodman, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Henríquez rent richting de bal. Henríquez draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Antonio Li 44%, c 56%.
F.C. Antonio Li - c 2:0

46e minuut.
Forbes bereikt de bal nog maar net als eerste. Forbes passt de bal zonder na te denken. Montilla rent richting de bal. Canales onderschept slim de pass. Canales schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

48e minuut.
Ramos speelt de bal door. Valderrama kopt de bal weg. Montilla probeert de bal aan de voet te houden. Canales bereikt de bal nog maar net als eerste. Canales haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Montilla is nu in balbezit. Montilla geeft een lange en hoge pass. Granados kopt de bal weg. Henríquez is nu in balbezit. Henríquez draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Antonio Li - c 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Antonio Li 55%, c 45%.
F.C. Antonio Li - c 2:1
c