Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AFC Chapecoense COSTA RICAA78
Obrigado Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
54% Spel op eigen helft 46%
11 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.8 gemiddelde waardering 16.7
slecht Schieten matig
slecht Passen waardeloos
hopeloos Verdedigen hopeloos


4e minuut.
Gallardo passt de bal zonder na te denken. McClean bereikt de bal nog maar net als eerste. Cortez rent richting de bal. McClean onderschept slim de pass. McClean schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Díaz is nu in balbezit. Gallardo verovert de bal door een tackle van achteren. Ledezma tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ledezma krijgt een gele kaart.

18e minuut.
Saldaña is nu in balbezit. Cañate is nu in balbezit. Balboa bereikt de bal nog maar net als eerste. Cañate rent richting de bal. Cañate schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Cooper speelt de bal door. Gallardo rent richting de bal. Gallardo passt de bal met de wreef. McClean rent richting de bal. McClean schiet op doel. Portillo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
AFC Chapecoense - COSTA RICAA78 1:0

45e minuut.
Schmid geeft een lange en hoge pass. Balboa heeft problemen om de bal te vangen. Cañate bereikt de bal nog maar net als eerste. Cañate draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Pacheco de bal onder controle te krijgen. Bovell probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AFC Chapecoense 46%, COSTA RICAA78 54%.
AFC Chapecoense - COSTA RICAA78 1:0

47e minuut.
Saladino geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cooper zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gallardo controleert de bal met de borst. Gallardo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
McClean is nu in balbezit. Ledezma verovert de bal door een tackle van achteren. Cortázar schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Cortázar naar de kleedkamers voor een vroege douche.

56e minuut.
Cañate is nu in balbezit. Cañate passt de bal zonder na te denken. Cortez bereikt de bal nog maar net als eerste. Cañate is nu in balbezit. Cañate schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
AFC Chapecoense - COSTA RICAA78 1:1

78e minuut.
Klungelig pakt Cooper de bal. Díaz speelt de bal door. McClean bereikt de bal nog maar net als eerste. Gallardo rent richting de bal. Gallardo schiet op doel. Portillo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Ledezma bereikt de bal nog maar net als eerste. McClean verovert de bal door een tackle van achteren. McClean haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AFC Chapecoense 62%, COSTA RICAA78 38%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
AFC Chapecoense - COSTA RICAA78 1:1