Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AFC Chapecoense F.C. Antonio Li
Obrigado Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
54% Spel op eigen helft 46%
8 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.2 gemiddelde waardering 15.5
poor Schieten poor
poor Passen poor
hopeless Verdedigen unsatisfactory


5e minuut.
Granados kopt de bal weg. Cortázar probeert naar een medespeler te passen. Caicedo speelt de bal door. Ward rent richting de bal. Ward passt de bal met de wreef.
GOOOAAAAAAL!!!
AFC Chapecoense - F.C. Antonio Li 0:1

18e minuut.
Lewis onderschept slim de pass. Lewis geeft een lange en hoge pass. Barría heeft problemen om de bal te vangen. Valderrama rent richting de bal. Valderrama haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Valderrama bereikt de bal nog maar net als eerste. Barría verovert de bal door een tackle van achteren. Barría met een sublieme pass. McClean rent richting de bal. McClean haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
AFC Chapecoense - F.C. Antonio Li 1:1

27e minuut.
Newmann probeert naar een medespeler te passen. Gallardo is nu in balbezit. Granados begaat een overtreding. Granados krijgt een gele kaart.

34e minuut.
Caicedo is nu in balbezit. Newmann verovert de bal door een tackle van achteren. Newmann passt de bal zonder na te denken. Gallardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Gallardo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
De Hoyos probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Inworp. Cooper zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gallardo kan de bal niet met de borst controleren. Gallardo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AFC Chapecoense 51%, F.C. Antonio Li 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
AFC Chapecoense - F.C. Antonio Li 1:1

49e minuut.
Barría raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden.

63e minuut.
Saldaña geeft de bal voor. McClean rent richting de bal. Gallardo rent richting de bal. Gallardo haalt uit met een fantastische trap. Ramos werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Bovell trapt de bal weg. Granados heeft problemen om de bal te vangen. Granados met een sublieme pass. Haughton rent richting de bal. Haughton geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Saldaña is nu in balbezit. Canales is nu in balbezit. Saldaña onderschept slim de pass. Valderrama verovert de bal door een tackle van achteren. Valderrama haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

83e minuut.
Cortázar bereikt de bal nog maar net als eerste. Granados verovert de bal door een tackle van achteren. Granados met een sublieme pass. Canales heeft problemen om de bal te vangen. Canales haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
AFC Chapecoense - F.C. Antonio Li 1:2

88e minuut.
Cooper met een sublieme pass. Granados heeft problemen om de bal te vangen. Gallardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Gallardo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
AFC Chapecoense - F.C. Antonio Li 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AFC Chapecoense 57%, F.C. Antonio Li 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
AFC Chapecoense - F.C. Antonio Li 2:2