Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
nebf funcion peten
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
53% Spel op eigen helft 47%
7 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.6 gemiddelde waardering 18.7
weak Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Motta passt de bal in één keer door. Iguereta rent richting de bal. Iguereta geeft de bal voor. Diego is nu in balbezit. Diego schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

2e minuut.
Cortes rent richting de bal. Diego onderschept slim de pass. Diego met een sublieme pass. Motta rent richting de bal. Motta draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

3e minuut.
Iguereta heeft problemen om de bal te vangen. Sainz bereikt de bal nog maar net als eerste. Alejos rent richting de bal. Alejos draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Galende is nu in balbezit. Galende geeft een hoge lob. Diego kopt de bal weg. Motta is nu in balbezit. Motta haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Iguereta rent richting de bal. Alejos verovert de bal door een tackle van achteren. Sainz rent richting de bal. Alejos is nu in balbezit. Alejos schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
nebf - funcion peten 0:1

32e minuut.
Dostals geeft de bal voor. Galende heeft problemen om de bal te vangen. Sainz rent richting de bal. Sainz draait met de bal, schiet en ... Fonseca probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
nebf - funcion peten 0:2

45e minuut.
Font is nu in balbezit. Font geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Saavedra de bal onder controle te krijgen. Alejos rent richting de bal. Alejos draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: nebf 51%, funcion peten 49%.
nebf - funcion peten 0:2

58e minuut.
Diego passt de bal met de wreef. Alejos bereikt de bal nog maar net als eerste. Alejos probeert naar een medespeler te passen. Sainz rent richting de bal. Sainz passt de bal met de wreef. Fonseca bokst de bal weg.

69e minuut.
Iguereta geeft een hoge lob. Arce heeft problemen om de bal te vangen. Umara legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Umara krijgt een gele kaart. Arce is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Diego legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
nebf - funcion peten 1:2

81e minuut.
Cubria geeft de bal voor. Umara bereikt de bal nog maar net als eerste. Diego verovert de bal door een tackle van achteren. Diego passt de bal met de wreef. Arce geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: nebf 54%, funcion peten 46%.
nebf - funcion peten 1:2