Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
funcion peten Futbool Club Barberena
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
49% Spel op eigen helft 51%
9 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.7 gemiddelde waardering 17
slecht Schieten slecht
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


1e minuut.
Sainz bereikt de bal nog maar net als eerste. Sainz passt de bal met de wreef. Dostals geeft een hoge lob. Alejos is nu in balbezit. Alejos haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

6e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Mateo met een harde bal richting middenveld. Daar is Paradas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Alejos bereikt de bal nog maar net als eerste. Alejos haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Durazo verovert de bal door een tackle van achteren. Durazo geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Teyssier de bal. Saavedra is nu in balbezit. Saavedra haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

30e minuut.
Calderón bereikt de bal nog maar net als eerste. Saco onderschept slim de pass. Saco speelt de bal door. Cidon bereikt de bal nog maar net als eerste. Cidon haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Chapar rent richting de bal. Saco is nu in balbezit. Saco probeert naar een medespeler te passen. Cidon bereikt de bal nog maar net als eerste. Cidon haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: funcion peten 52%, Futbool Club Barberena 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
funcion peten - Futbool Club Barberena 0:0

50e minuut.
Chapar probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Dostals rent richting de bal. Saco onderschept slim de pass. Calderón onderschept slim de pass. Calderón geeft een lange en hoge pass. Hidalgo bokst de bal weg.

60e minuut.
Mateo geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Batista met de inworp. Caceres geeft de bal voor. Sainz krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
funcion peten - Futbool Club Barberena 1:0

61e minuut.
Alejos is nu in balbezit. Paradas is nu in balbezit. Alejos begaat een overtreding. Paradas raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

77e minuut.
Dostals probeert naar een medespeler te passen. Alejos is nu in balbezit. Alejos passt de bal met de wreef. Sainz is nu in balbezit. Sainz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Teyssier geeft een hoge lob. Calderón met een sublieme pass. Klungelig pakt Najera de bal. Alejos bereikt de bal nog maar net als eerste. Alejos draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: funcion peten 46%, Futbool Club Barberena 54%.
funcion peten - Futbool Club Barberena 1:0