Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
shalon julian
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
54% Spel op eigen helft 46%
8 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 18.7
slecht Schieten slecht
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


2e minuut.
Fagoaga geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gomez De Castro met de inworp. Corte is nu in balbezit. Corte schiet op doel. Villavicencio verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

10e minuut.
Conesa verovert de bal door een tackle van achteren. Conesa geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Coutińo de bal. Algarra is nu in balbezit. Algarra draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Parra passt de bal met de wreef. Coutińo bereikt de bal nog maar net als eerste. Coutińo probeert naar een medespeler te passen. Conesa is nu in balbezit. Conesa geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Frias raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Delfino komt het veld opgelopen.

30e minuut.
Pezzarossi passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Benito de bal. Delfino maakt een afschuwelijke overtreding. Delfino is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

40e minuut.
Echeberri rent richting de bal. Corte bereikt de bal nog maar net als eerste. Benito tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Benito krijgt een gele kaart. Corte wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: shalon 61%, julian 39%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
shalon - julian 0:0

65e minuut.
Vara met een sublieme pass. Gomez De Castro rent richting de bal. Gomez De Castro speelt de bal door. Hirales heeft problemen om de bal te vangen. Hirales haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Bonilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Benito onderschept slim de pass. Coutińo legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Benito is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Benito neemt de penalty, wat een uithaal! De bal vliegt tegen de lat. Benito is nu in balbezit. Benito schiet op doel. Alonso probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
shalon - julian 1:0

83e minuut.
Cidon rent richting de bal. Cidon probeert naar een medespeler te passen. Conesa bereikt de bal nog maar net als eerste. Benito rent richting de bal. Benito draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Fagoaga speelt de bal door. Echeberri rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Corte. Corte krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: shalon 47%, julian 53%.
shalon - julian 1:0