Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
monacofc los ángeles galaxi
Attack Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
44% Spel op eigen helft 56%
6 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
17.5 gemiddelde waardering 14.5
unsatisfactory Schieten poor
unsatisfactory Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


4e minuut.
Farrera kopt de bal weg. Coteron bereikt de bal nog maar net als eerste. Degollada rent richting de bal. Farrera rent richting de bal. Farrera schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

35e minuut.
Doeltrap. Obert met een harde bal richting middenveld. Clos kopt de bal weg. Chaves is nu in balbezit. Chaves schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: monacofc 37%, los ángeles galaxi 63%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
monacofc - los ángeles galaxi 0:0

49e minuut.
Martinez maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Fonseca kopt de bal weg. Martinez probeert de bal met de borst te controleren. Arce is nu in balbezit. Arce draait met de bal, schiet en ... Pablos bokst de bal weg.

67e minuut.
Chaves geeft een lange en hoge pass. Chaves kopt de bal weg. Arce bereikt de bal nog maar net als eerste. Arce draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
monacofc - los ángeles galaxi 0:1

83e minuut.
Coteron bereikt de bal nog maar net als eerste. Farrera rent richting de bal. Coteron tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Farrera is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Pereira zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Farrera onderschept slim de pass. Farrera passt de bal zonder na te denken. Echeverria rent richting de bal. Echeverria haalt uit met een fantastische trap. Amado probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat. Amado probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: monacofc 50%, los ángeles galaxi 50%.
monacofc - los ángeles galaxi 0:1