Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
mrjores amigos funcion peten
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
61% Spel op eigen helft 39%
7 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.9 gemiddelde waardering 18.3
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen weak
poor Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Cristobal is nu in balbezit. Saavedra onderschept slim de pass. Saavedra met een sublieme pass. Sainz is nu in balbezit. Sainz schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Ortiz rent richting de bal. Ortiz speelt de bal door. Calderón is nu in balbezit. Juárez rent richting de bal. Juárez haalt uit met een fantastische trap. Arellano bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
mrjores amigos - funcion peten 1:0

13e minuut.
Cortes is nu in balbezit. Ortiz verovert de bal door een tackle van achteren. Juárez rent richting de bal. Ortiz rent richting de bal. Ortiz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
mrjores amigos - funcion peten 2:0

31e minuut.
Cortes bereikt de bal nog maar net als eerste. Cortes passt de bal zonder na te denken. Caceres is nu in balbezit. Caceres geeft de bal voor. Cotorro kopt de bal weg. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: mrjores amigos 60%, funcion peten 40%.
mrjores amigos - funcion peten 2:0

49e minuut.
Dufol geeft een lange en hoge pass. Batista rent richting de bal. Batista geeft een hoge lob. Saavedra bereikt de bal nog maar net als eerste. Saavedra haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Cristobal passt de bal zonder na te denken. Valverde rent richting de bal. Valverde passt de bal met de wreef. Juárez is nu in balbezit. Juárez haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
mrjores amigos - funcion peten 3:0

90e minuut.
Corchete geeft een hoge lob. Cortes probeert de bal aan de voet te houden. Ortiz rent richting de bal. Ortiz schiet op doel. Arellano probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: mrjores amigos 62%, funcion peten 38%.
mrjores amigos - funcion peten 3:0