Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
monacofc Futbool Club Barberena
Attack Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
47% Spel op eigen helft 53%
9 Doelpogingen 6
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.1 gemiddelde waardering 17.3
unsatisfactory Schieten weak
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


4e minuut.
Ramírez is nu in balbezit. Paradas bereikt de bal nog maar net als eerste. Paradas met een sublieme pass. Cidon bereikt de bal nog maar net als eerste. Cidon haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
monacofc - Futbool Club Barberena 0:1

23e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Farrera met de inworp. Echeverria is nu in balbezit. Echeverria draait met de bal, schiet en ... Hidalgo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
monacofc - Futbool Club Barberena 1:1

28e minuut.
Paradas verovert de bal door een tackle van achteren. Paradas passt de bal in één keer door. Donez bereikt de bal nog maar net als eerste. Donez geeft een lange en hoge pass. Martinez kopt de bal weg. De bal raakt de paal.

31e minuut.
Mateo geeft een hoge lob. Inworp. Degollada met een snelle inworp. Cotorro bereikt de bal nog maar net als eerste. Cotorro probeert naar een medespeler te passen. Hidalgo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

43e minuut.
Farrera bereikt de bal nog maar net als eerste. Farrera haalt uit met een fantastische trap. Mateo kopt de bal weg. Cotorro is nu in balbezit. Cotorro draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: monacofc 48%, Futbool Club Barberena 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
monacofc - Futbool Club Barberena 1:1

48e minuut.
Echenagusia passt de bal zonder na te denken. Cidon rent richting de bal. Pereira tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pereira krijgt een gele kaart.

50e minuut.
Echenagusia probeert naar een medespeler te passen. Paradas rent richting de bal. Paradas passt de bal in één keer door. Cidon rent richting de bal. Cidon haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

54e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pascual met een snelle inworp. Ramírez met een sublieme pass. Pereira geeft een lange en hoge pass. Hidalgo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
monacofc - Futbool Club Barberena 2:1

56e minuut.
Farrera rent richting de bal. Teyssier legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Farrera raakt geblesseerd tijdens het duel. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Cotorro neemt zijn aanloop. Hidalgo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
monacofc - Futbool Club Barberena 3:1

71e minuut.
Farrera rent richting de bal. Farrera passt de bal met de wreef. Mateo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Echeverria rent richting de bal. Echeverria draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Hidalgo trapt de bal weg. Najera kopt de bal weg. Cidon rent richting de bal. Cidon haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: monacofc 47%, Futbool Club Barberena 53%.
monacofc - Futbool Club Barberena 3:1