Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
los ángeles galaxi nebf
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
46% Spel op eigen helft 54%
9 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.6 gemiddelde waardering 17.1
unsatisfactory Schieten average
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Diego verovert de bal door een tackle van achteren. Coteron verovert de bal door een tackle van achteren. Motta onderschept slim de pass. Motta schiet op doel. Na een snelle pass probeert Diego de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

9e minuut.
Galende geeft de bal voor. Arce bereikt de bal nog maar net als eerste. Arce geeft een hoge lob. Diego is nu in balbezit. Diego haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Chapar is nu in balbezit. Chapar speelt de bal door. Galende is nu in balbezit. Arce is nu in balbezit. Arce haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Diego rent richting de bal. Diego speelt de bal door. Obert bereikt de bal nog maar net als eerste. Motta onderschept slim de pass. Motta draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Coteron geeft een lange en hoge pass. Inworp. Motta zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Diego is nu in balbezit. Diego geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
los ángeles galaxi - nebf 0:1

30e minuut.
Arce bereikt de bal nog maar net als eerste. Diego is nu in balbezit. Diego passt de bal in één keer door. Motta rent richting de bal. Motta schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: los ángeles galaxi 59%, nebf 41%.
los ángeles galaxi - nebf 0:1

58e minuut.
Motta rent richting de bal. Motta schiet op doel. Na een snelle pass probeert Enriquez de bal onder controle te krijgen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Motta geeft een hoge bal richting het strafschopgebied.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Farrera met een sublieme pass. Arce is nu in balbezit. Font onderschept slim de pass. Clos onderschept slim de pass. Clos schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: los ángeles galaxi 33%, nebf 67%.
los ángeles galaxi - nebf 0:1