Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
shalon nebf
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
44% Spel op eigen helft 56%
8 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.4 gemiddelde waardering 16.9
unsatisfactory Schieten weak
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


5e minuut.
Parra met een sublieme pass. Chapar is nu in balbezit. Cidon bereikt de bal nog maar net als eerste. Cidon probeert naar een medespeler te passen. Algarra is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
shalon - nebf 1:0

25e minuut.
Algarra is nu in balbezit. Chapar rent richting de bal. Benito rent richting de bal. Benito draait met de bal, schiet en ... Fonseca probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
shalon - nebf 2:0

39e minuut.
Motta passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Arce de bal. Fagoaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Arce rent richting de bal. Arce geeft de bal voor. Villavicencio probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
shalon - nebf 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: shalon 48%, nebf 52%.
shalon - nebf 2:1

51e minuut.
Conesa bereikt de bal nog maar net als eerste. Conesa passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Algarra de bal. Benito rent richting de bal. Benito haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Fonseca maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Algarra bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
shalon - nebf 3:1

65e minuut.
Parra verovert de bal door een tackle van achteren. Parra passt de bal met de wreef. Benito bereikt de bal nog maar net als eerste. Benito haalt uit met een fantastische trap. Algarra rent richting de bal. Paal!

67e minuut.
Chapar rent richting de bal. Cidon verovert de bal door een tackle van achteren. Cidon speelt de bal door. Algarra bereikt de bal nog maar net als eerste. Algarra schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

70e minuut.
Klungelig pakt Fagoaga de bal. Echeberri is nu in balbezit. Diego begaat een overtreding. Diego krijgt een gele kaart.

72e minuut.
Chapar raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Galisteo komt het veld opgelopen.

79e minuut.
Parra probeert naar een medespeler te passen. Iguereta is nu in balbezit. Iguereta geeft de bal voor. Motta bereikt de bal nog maar net als eerste. Motta draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Villavicencio bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: shalon 40%, nebf 60%.
shalon - nebf 3:1