Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
nebf shalon
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
46% Spel op eigen helft 54%
14 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 15.8
weak Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Cubria geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Conesa zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Benito is nu in balbezit. Benito draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

2e minuut.
Cidon met een snelle inworp. Benito is nu in balbezit. Iguereta maakt een afschuwelijke overtreding. Iguereta krijgt een gele kaart. Benito wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

19e minuut.
Galende geeft een lange en hoge pass. Chapar kopt de bal weg. Motta probeert naar een medespeler te passen. Motta rent richting de bal. Motta schiet op doel. Villavicencio probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
nebf - shalon 1:0

21e minuut.
Zabala kopt de bal weg. Daar is Motta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zabala bereikt de bal nog maar net als eerste. Zabala schiet op doel. Na een snelle pass probeert Parra de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Motta zal de hoekschop nemen. Motta is nu in balbezit. Motta schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Parra is nu in balbezit. Benavente bereikt de bal nog maar net als eerste. Benavente geeft een lange en hoge pass. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Motta geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

33e minuut.
Motta passt de bal met de wreef. Daar is Benavente, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Diego onderschept slim de pass. Motta is nu in balbezit. Motta haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

36e minuut.
Galende met een sublieme pass. Motta rent richting de bal. Diego is nu in balbezit. Motta rent richting de bal. Motta haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

40e minuut.
Zabala geeft de bal voor. Benavente met een sublieme pass. Conesa met een sublieme pass. Algarra rent richting de bal. Algarra haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: nebf 39%, shalon 61%.
nebf - shalon 1:0

49e minuut.
Iguereta verovert de bal door een tackle van achteren. Iguereta geeft de bal voor. Benavente probeert de bal met de borst te controleren. Motta rent richting de bal. Motta draait met de bal, schiet en ... Villavicencio probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

60e minuut.
Cubria is nu in balbezit. Benito is nu in balbezit. Algarra rent richting de bal. Benito bereikt de bal nog maar net als eerste. Benito schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

76e minuut.
Zabala rent richting de bal. Parra verovert de bal door een tackle van achteren. Parra geeft een hoge lob. Algarra is nu in balbezit. Algarra haalt uit met een fantastische trap. Fonseca probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

79e minuut.
Iguereta verovert de bal door een tackle van achteren. Iguereta geeft de bal voor. Vara controleert de bal met de borst. Motta bereikt de bal nog maar net als eerste. Motta haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: nebf 53%, shalon 47%.
nebf - shalon 1:0