Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
monacofc funcion peten
Attack Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
42% Spel op eigen helft 58%
11 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 18.5
poor Schieten poor
poor Passen weak
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Sainz passt de bal in één keer door. Cortes is nu in balbezit. Chiriboya onderschept slim de pass. Chiriboya draait met de bal, schiet en ... Antonio probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Antonio kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Cortes de bal onder controle te krijgen. Chiriboya is nu in balbezit. Chiriboya draait met de bal, schiet en ... Cotorro probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Ramírez rent richting de bal. Ramírez geeft een hoge lob. Velásquez kopt de bal weg. Farrera rent richting de bal. Farrera schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Klungelig pakt Saavedra de bal. Saavedra speelt de bal door. Alejos probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Sainz is nu in balbezit. Sainz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Dostals verovert de bal door een tackle van achteren. Alejos is nu in balbezit. Alejos passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Sainz de bal. Sainz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: monacofc 47%, funcion peten 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
monacofc - funcion peten 0:0

51e minuut.
Farrera zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pereira is nu in balbezit. Alejos begaat een overtreding. Alejos krijgt een gele kaart.

56e minuut.
Cotorro speelt de bal door. Chiriboya is nu in balbezit. Chiriboya passt de bal in één keer door. Echeverria rent richting de bal. Echeverria draait met de bal, schiet en ... Arellano kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
monacofc - funcion peten 1:0

61e minuut.
Pereira probeert naar een medespeler te passen. Echeverria bereikt de bal nog maar net als eerste. Echeverria passt de bal zonder na te denken. Chiriboya is nu in balbezit. Chiriboya draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
monacofc - funcion peten 2:0

66e minuut.
Daar is Chiriboya, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chiriboya passt de bal met de wreef. Echeverria rent richting de bal. Echeverria schiet op doel. Na een snelle pass probeert Velásquez de bal onder controle te krijgen. Paal!

68e minuut.
Alejos rent richting de bal. Alejos met een sublieme pass. Sainz is nu in balbezit. Sainz draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Chapar de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Calderón geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pascual zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pereira is nu in balbezit. Pereira geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: monacofc 38%, funcion peten 62%.
monacofc - funcion peten 2:0