Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
julian mrjores amigos
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
72% Spel op eigen helft 28%
5 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.8 gemiddelde waardering 18.9
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


3e minuut.
Ortiz probeert naar een medespeler te passen. Rodríguez bereikt de bal nog maar net als eerste. Rodríguez passt de bal in één keer door. Juárez bereikt de bal nog maar net als eerste. Juárez schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Ortiz is nu in balbezit. Pezzarossi onderschept slim de pass. Juárez rent richting de bal. Ortiz is nu in balbezit. Ortiz schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Rodríguez met de inworp. Ortiz rent richting de bal. Ortiz geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Villavicencio de bal onder controle te krijgen. Corchete geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Juárez heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
julian - mrjores amigos 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: julian 78%, mrjores amigos 22%.
julian - mrjores amigos 0:1

66e minuut.
Corte speelt de bal door. Hirales bereikt de bal nog maar net als eerste. Hirales passt de bal met de wreef. Saavedra bereikt de bal nog maar net als eerste. Saavedra geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Daar is Ortiz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Frias met een sublieme pass. Valverde rent richting de bal. Corte verovert de bal door een tackle van achteren. Corte haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: julian 66%, mrjores amigos 34%.
julian - mrjores amigos 0:1