Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
funcion peten shalon
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
46% Spel op eigen helft 54%
9 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.8 gemiddelde waardering 17
weak Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


5e minuut.
Benavente bereikt de bal nog maar net als eerste. Sainz onderschept slim de pass. Alejos bereikt de bal nog maar net als eerste. Alejos haalt uit met een fantastische trap. Villavicencio werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Batista bereikt de bal nog maar net als eerste. Conesa verovert de bal door een tackle van achteren. Conesa probeert naar een medespeler te passen. Algarra is nu in balbezit. Algarra draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

19e minuut.
Parra bereikt de bal nog maar net als eerste. Sainz bereikt de bal nog maar net als eerste. Parra begaat een overtreding. Sainz roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Sainz kan niet meer verder spelen. Parra geeft de bal voor. Recatala komt het veld opgelopen.

22e minuut.
Saavedra raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Cortez komt het veld opgelopen.

25e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Arce trapt de bal weg van het doel. Dostals kan de bal niet met de borst controleren. Alejos is nu in balbezit. Alejos schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cidon zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Benito bereikt de bal nog maar net als eerste. Benito schiet op doel. Conesa kopt de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: funcion peten 52%, shalon 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
funcion peten - shalon 0:0

63e minuut.
Cortes is nu in balbezit. Cortes geeft een lange en hoge pass. Arce is nu in balbezit. Recatala is nu in balbezit. Recatala draait met de bal, schiet en ... Villavicencio verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: funcion peten 41%, shalon 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
funcion peten - shalon 0:0