Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
los ángeles galaxi mrjores amigos
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
50% Spel op eigen helft 50%
10 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.4 gemiddelde waardering 19.1
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


5e minuut.
Chaves bereikt de bal nog maar net als eerste. Chaves passt de bal in één keer door. Company is nu in balbezit. Company probeert naar een medespeler te passen. Chaves geeft een hoge lob. Cadenas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

8e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Rodríguez geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Company heeft problemen om de bal te vangen. Juárez verovert de bal door een tackle van achteren. Juárez schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Ortiz is nu in balbezit. Company verovert de bal door een tackle van achteren. Company met een sublieme pass. Arce bereikt de bal nog maar net als eerste. Arce haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
los ángeles galaxi - mrjores amigos 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: los ángeles galaxi 52%, mrjores amigos 48%.
los ángeles galaxi - mrjores amigos 1:0

48e minuut.
Valverde met een sublieme pass. Clos bereikt de bal nog maar net als eerste. Clos passt de bal in één keer door. Arce is nu in balbezit. Arce haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
Chaves raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Rojas komt het veld opgelopen.

51e minuut.
Inworp. Chaves met de inworp. Fonseca speelt de bal door. Daar is Arce, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Arce schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Valverde onderschept slim de pass. Valverde probeert naar een medespeler te passen. Ortiz speelt de bal door. Juárez rent richting de bal. Juárez schiet op doel. Amado kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

62e minuut.
Ortiz is nu in balbezit. Ortiz probeert naar een medespeler te passen. Juárez rent richting de bal. Juárez draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
los ángeles galaxi - mrjores amigos 1:1

63e minuut.
Juárez passt de bal in één keer door. Corchete is nu in balbezit. Corchete geeft de bal voor. Valverde is nu in balbezit. Valverde schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Coteron is nu in balbezit. Ortiz rent richting de bal. Rodríguez is nu in balbezit. Rodríguez geeft een lange en hoge pass. Obert probeert de bal met de borst te controleren.
GOOOAAAAAAL!!!
los ángeles galaxi - mrjores amigos 1:2

84e minuut.
Ortiz heeft problemen om de bal te vangen. Ortiz passt de bal in één keer door. Obert met een sublieme pass. Arce bereikt de bal nog maar net als eerste. Arce schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: los ángeles galaxi 48%, mrjores amigos 52%.
los ángeles galaxi - mrjores amigos 1:2