Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Prussia FC LeSuFC
Normal Tactiek AHQ
54% Balbezit 46%
56% Spel op eigen helft 44%
3 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 1
20.3 gemiddelde waardering 22.9
weak Schieten unsatisfactory
poor Passen average
weak Verdedigen poor


14e minuut.
Hải Khôi met de inworp. Anh Tiến bereikt de bal nog maar net als eerste. Anh Tiến passt de bal zonder na te denken. Dũng Linh is nu in balbezit. Dũng Linh schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Anh Long is nu in balbezit. Việt is nu in balbezit. Chí Anh maakt een afschuwelijke overtreding. Chí Anh is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

27e minuut.
Bùi Chiến passt de bal met de wreef. Tân Phước geeft een hoge lob. Hoàng Khoa heeft problemen om de bal te vangen. Hoàng Tùng is nu in balbezit. Hoàng Tùng haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Thành Ðạt onderschept slim de pass. Thành Ðạt probeert naar een medespeler te passen. Dũng Linh is nu in balbezit. Dũng Linh haalt uit met een fantastische trap. Quý Vĩnh probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Daar is Huy Trung, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Trọng Khánh is nu in balbezit. Anh Tiến onderschept slim de pass. Anh Tiến geeft een lange en hoge pass. Thành Ðạt springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Prussia FC - LeSuFC 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Prussia FC 61%, LeSuFC 39%.
Prussia FC - LeSuFC 0:1

66e minuut.
Trọng Khánh bereikt de bal nog maar net als eerste. Trọng Khánh speelt de bal door. Hoàng Tùng bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoàng Tùng haalt uit met een fantastische trap. Rasyid probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Thăng Long rent richting de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Thăng Long neemt de hoekschop. Tân Phước rent richting de bal. Tân Phước draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Anh Tiến met een sublieme pass. Thành Ðạt heeft problemen om de bal te vangen. Thành Ðạt passt de bal zonder na te denken. Dũng Linh heeft problemen om de bal te vangen. Dũng Linh draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Prussia FC - LeSuFC 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Prussia FC 52%, LeSuFC 48%.
Prussia FC - LeSuFC 0:2