Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Prussia FC Mia San Ikier
Normal Tactiek 4231
41% Balbezit 59%
79% Spel op eigen helft 21%
0 Doelpogingen 29
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
20.6 gemiddelde waardering 41
weak Schieten good
poor Passen good
weak Verdedigen average


2e minuut.
Ontanaya López rent richting de bal. Bảo is nu in balbezit. Ontanaya López probeert naar een medespeler te passen. Dondo is nu in balbezit. Dondo haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

8e minuut.
Dondo passt de bal met de wreef. Nikiel heeft problemen om de bal te vangen. Nikiel probeert naar een medespeler te passen. Bảo bereikt de bal nog maar net als eerste. Bảo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Grecu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dondo is nu in balbezit. Dondo geeft een hoge lob. Bảo springt en kopt de bal. Quý Vĩnh probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Prussia FC - Mia San Ikier 0:1

15e minuut.
Nikiel passt de bal met de wreef. Ontanaya López rent richting de bal. Ontanaya López passt de bal met de wreef. Bảo heeft problemen om de bal te vangen. Bảo haalt uit met een fantastische trap. Quý Vĩnh verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Prussia FC - Mia San Ikier 0:2

16e minuut.
Việt passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Minh Tú de bal. Bảo rent richting de bal. Bảo schiet op doel. Quý Vĩnh werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Prussia FC - Mia San Ikier 0:3

18e minuut.
Nikiel probeert naar een medespeler te passen. Ontanaya López bereikt de bal nog maar net als eerste. Minh Tú legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Ontanaya López is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Bảo neemt zijn aanloop. Quý Vĩnh verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Prussia FC - Mia San Ikier 0:4

22e minuut.
Klungelig pakt Tân Phước de bal. Dondo bereikt de bal nog maar net als eerste. Dondo geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Bảo de bal. Bảo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Bảo probeert naar een medespeler te passen. Ontanaya López rent richting de bal. Quang Ðạt onderschept slim de pass. Bảo verovert de bal door een tackle van achteren. Bảo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Quý Vĩnh trapt de bal weg. Torres kopt de bal weg. Bảo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ontanaya López rent richting de bal. Ontanaya López haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Prussia FC - Mia San Ikier 0:5

39e minuut.
Thiên Mạnh rent richting de bal. Thiên Mạnh passt de bal zonder na te denken. Daar is Trọng Khánh, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Torres is nu in balbezit. Torres geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Prussia FC 81%, Mia San Ikier 19%.
Prussia FC - Mia San Ikier 0:5

49e minuut.
Minh Tú passt de bal zonder na te denken. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Futscher met een snelle inworp. Petró is nu in balbezit. Petró geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Nikiel onderschept slim de pass. Nikiel passt de bal zonder na te denken. Ontanaya López is nu in balbezit. Ontanaya López haalt uit met een fantastische trap. Quý Vĩnh maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Petró bereikt de bal nog maar net als eerste. Petró speelt de bal door. Bảo rent richting de bal. Bảo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Prussia FC - Mia San Ikier 0:6

62e minuut.
Bảo rent richting de bal. Bảo draait met de bal, schiet en ... Minh Tú probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Nikiel rent richting de bal. Nikiel geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
Prussia FC - Mia San Ikier 0:7

65e minuut.
Daar is Bảo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nikiel is nu in balbezit. Nikiel passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Bảo de bal. Bảo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Anh Long bereikt de bal nog maar net als eerste. Petró verovert de bal door een tackle van achteren. Petró met een sublieme pass. Ontanaya López rent richting de bal. Ontanaya López haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Prussia FC - Mia San Ikier 0:8

77e minuut.
Ontanaya López rent richting de bal. Ontanaya López speelt de bal door. Klungelig pakt Minh Tú de bal. Bảo rent richting de bal. Bảo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Prussia FC - Mia San Ikier 0:9

78e minuut.
Grecu is nu in balbezit. Grecu passt de bal met de wreef. Dondo probeert naar een medespeler te passen. Bảo heeft problemen om de bal te vangen. Bảo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Grecu is nu in balbezit. Grecu geeft een lange en hoge pass. Bảo rent richting de bal. Bảo schiet op doel. Thiên Mạnh probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Prussia FC - Mia San Ikier 0:10

83e minuut.
Quang Ðạt probeert naar een medespeler te passen. Inworp. Grecu met een snelle inworp. Dondo rent richting de bal. Dondo geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Daar is Bảo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nikiel bereikt de bal nog maar net als eerste. Nikiel passt de bal met de wreef. Dondo rent richting de bal. Dondo draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Torres kopt de bal weg. Thiên Mạnh kan de bal niet met de borst controleren. Bảo rent richting de bal. Ontanaya López is nu in balbezit. Ontanaya López schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

87e minuut.
Dondo met een sublieme pass. Nikiel rent richting de bal. Ontanaya López met een sublieme pass. Bảo is nu in balbezit. Bảo haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Prussia FC 76%, Mia San Ikier 24%.
Prussia FC - Mia San Ikier 0:10