Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Đỉnh Cao Lạnh Lẽo Prussia FC
HHHH Tactiek Normal
59% Balbezit 41%
30% Spel op eigen helft 70%
31 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
40 gemiddelde waardering 21.1
good Schieten weak
average Passen poor
solid Verdedigen weak


1e minuut.
Tùng Minh onderschept slim de pass. Tùng Minh probeert naar een medespeler te passen. Daar is Ngọc Khang, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ngọc Khang draait met de bal, schiet en ... Quý Vĩnh probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Ngọc Khang rent richting de bal. Ngọc Khang haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Đỉnh Cao Lạnh Lẽo - Prussia FC 1:0

6e minuut.
Quang Ðạt probeert naar een medespeler te passen. Vân Long bereikt de bal nog maar net als eerste. Vân Long probeert naar een medespeler te passen. Ngọc Khang rent richting de bal. Ngọc Khang schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

7e minuut.
Dương Khánh heeft problemen om de bal te vangen. Vân Long bereikt de bal nog maar net als eerste. Dương Khánh tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Vân Long is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Vân Long met een snel genomen vrije trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Ngọc Khang is nu in balbezit. Ngọc Khang haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Đỉnh Cao Lạnh Lẽo - Prussia FC 2:0

13e minuut.
Vân Long rent richting de bal. Tân Phước rent richting de bal. Vân Long onderschept slim de pass. Vân Long geeft een hoge lob. Ngọc Khang maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.

18e minuut.
Vân Long zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tùng Minh is nu in balbezit. Tùng Minh passt de bal in één keer door. Ngọc Khang rent richting de bal. Ngọc Khang schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

21e minuut.
Vân Long zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tùng Minh rent richting de bal. Tùng Minh geeft de bal voor. Ngọc Khang krijgt zijn hoofd ertegen. Quý Vĩnh probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Đỉnh Cao Lạnh Lẽo - Prussia FC 3:0

30e minuut.
Tân Phước zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Csala geeft een lange en hoge pass. Ngọc Khang bereikt de bal nog maar net als eerste. Ngọc Khang draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Đỉnh Cao Lạnh Lẽo - Prussia FC 4:0

32e minuut.
Vân Long controleert de bal met de borst. Tùng Minh bereikt de bal nog maar net als eerste. Tùng Minh passt de bal met de wreef. Ngọc Khang bereikt de bal nog maar net als eerste. Ngọc Khang schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Csala passt de bal in één keer door. Tùng Minh is nu in balbezit. Tùng Minh passt de bal zonder na te denken. Ngọc Khang bereikt de bal nog maar net als eerste. Ngọc Khang draait met de bal, schiet en ... Quý Vĩnh verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Đỉnh Cao Lạnh Lẽo 27%, Prussia FC 73%.
Đỉnh Cao Lạnh Lẽo - Prussia FC 4:0

50e minuut.
Ngọc Khang kopt de bal weg. Vân Long is nu in balbezit. Vân Long passt de bal zonder na te denken. Ngọc Khang rent richting de bal. Ngọc Khang schiet op doel. Paal!
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Phương kopt de bal weg. Tùng Minh bereikt de bal nog maar net als eerste. Tùng Minh geeft een lange en hoge pass. Ngọc Khang is nu in balbezit. Ngọc Khang draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Đỉnh Cao Lạnh Lẽo - Prussia FC 5:0

55e minuut.
Quang Ðạt is nu in balbezit. Tùng Minh onderschept slim de pass. Tùng Minh probeert naar een medespeler te passen. Ngọc Khang is nu in balbezit. Ngọc Khang draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Minh Tú probeert naar een medespeler te passen. Drogba speelt de bal door. Tùng Minh bereikt de bal nog maar net als eerste. Ngọc Khang heeft problemen om de bal te vangen. Ngọc Khang haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Phương is nu in balbezit. Phương geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Anh Long de bal. Ngọc Khang bereikt de bal nog maar net als eerste. Ngọc Khang schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

66e minuut.
Quý Vĩnh met een sublieme pass. Tùng Minh is nu in balbezit. Tùng Minh geeft een hoge lob. Ngọc Khang rent richting de bal. Ngọc Khang draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Klungelig pakt Csala de bal. Phương is nu in balbezit. Phương geeft een lange en hoge pass. Ngọc Khang bereikt de bal nog maar net als eerste. Ngọc Khang schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Tùng Minh heeft problemen om de bal te vangen. Tùng Minh geeft een lange en hoge pass. Ngọc Khang rent richting de bal. Ngọc Khang haalt uit met een fantastische trap. Quý Vĩnh maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Đỉnh Cao Lạnh Lẽo - Prussia FC 6:0

74e minuut.
Hoàng Tùng speelt de bal door. Trọng Khánh bereikt de bal nog maar net als eerste. Trọng Khánh probeert naar een medespeler te passen. Ngọc Khang heeft problemen om de bal te vangen. Ngọc Khang schiet op doel. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Thăng Long is nu in balbezit. Drogba verovert de bal door een tackle van achteren. Drogba geeft een lange en hoge pass. Ngọc Khang is nu in balbezit. Ngọc Khang draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Csala geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Thiên Mạnh de bal. Ngọc Khang rent richting de bal. Ngọc Khang draait met de bal, schiet en ... Quý Vĩnh werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Đỉnh Cao Lạnh Lẽo - Prussia FC 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Đỉnh Cao Lạnh Lẽo 32%, Prussia FC 68%.
Đỉnh Cao Lạnh Lẽo - Prussia FC 7:0