Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Prussia FC Đỉnh Cao Lạnh Lẽo
Normal Tactiek HHHH
44% Balbezit 56%
79% Spel op eigen helft 21%
1 Doelpogingen 37
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 4
20.1 gemiddelde waardering 46.4
weak Schieten good
poor Passen average
weak Verdedigen very good


1e minuut.
Trọng Khánh met een sublieme pass. Hoàng Tùng probeert naar een medespeler te passen. Thăng Long is nu in balbezit. Ngọc Khang onderschept slim de pass. Ngọc Khang schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

4e minuut.
Ngọc Khang rent richting de bal. Thiên Mạnh is nu in balbezit. Ngọc Khang verovert de bal door een tackle van achteren. Ngọc Khang draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Vân Long onderschept slim de pass. Vân Long probeert naar een medespeler te passen. Ngọc Khang is nu in balbezit. Klungelig pakt Ngọc Khang de bal. Ngọc Khang haalt uit met een fantastische trap. Quý Vĩnh kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

6e minuut.
Việt geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Vân Long met een snelle inworp. Tùng Minh bereikt de bal nog maar net als eerste. Tùng Minh probeert naar een medespeler te passen.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Drogba is nu in balbezit. Quang Ðạt onderschept slim de pass. Quang Ðạt probeert naar een medespeler te passen. Tân Phước bereikt de bal nog maar net als eerste. Tân Phước geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

9e minuut.
Dương Khánh passt de bal in één keer door. Đức Hùng geeft een lange en hoge pass. Ngọc Khang rent richting de bal. Ngọc Khang schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

14e minuut.
Drogba rent richting de bal. Drogba geeft de bal voor. Ngọc Khang bereikt de bal nog maar net als eerste. Ngọc Khang haalt uit met een fantastische trap. Quý Vĩnh probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Prussia FC - Đỉnh Cao Lạnh Lẽo 0:1

19e minuut.
Tùng Minh kopt de bal weg. Đức Hùng geeft een hoge lob. Quang Ðạt kan de bal niet met de borst controleren. Ngọc Khang is nu in balbezit. Ngọc Khang schiet op doel. Quý Vĩnh verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

22e minuut.
Thiên Mạnh geeft een lange en hoge pass. Inworp. Vân Long met een snelle inworp. Ngọc Khang rent richting de bal. Ngọc Khang draait met de bal, schiet en ... Paal!

26e minuut.
Tùng Minh speelt de bal door. Vân Long is nu in balbezit. Vân Long geeft de bal voor. Ngọc Khang rent richting de bal. Ngọc Khang schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Csala passt de bal in één keer door. Vân Long rent richting de bal. Vân Long geeft de bal voor. Ngọc Khang is nu in balbezit. Ngọc Khang schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

32e minuut.
Tùng Minh bereikt de bal nog maar net als eerste. Tùng Minh speelt de bal door. Ngọc Khang is nu in balbezit. Ngọc Khang haalt uit met een fantastische trap. Quý Vĩnh probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Prussia FC - Đỉnh Cao Lạnh Lẽo 0:2

34e minuut.
Thăng Long geeft een hoge lob. Vân Long kopt de bal weg. Thiên Mạnh controleert de bal met de borst. Tùng Minh is nu in balbezit. Tùng Minh draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Ngọc Khang bereikt de bal nog maar net als eerste. Ngọc Khang haalt uit met een fantastische trap. Quý Vĩnh bokst de bal weg. Tùng Minh is nu in balbezit. Tùng Minh haalt uit met een fantastische trap. Paal!

36e minuut.
Trọng Khánh rent richting de bal. Trọng Khánh probeert naar een medespeler te passen. Anh Long bereikt de bal nog maar net als eerste. Ngọc Khang rent richting de bal. Ngọc Khang schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

37e minuut.
Đức Hùng is nu in balbezit. Đức Hùng geeft de bal voor. Vân Long kopt de bal weg. Ngọc Khang heeft problemen om de bal te vangen. Ngọc Khang draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Ngọc Khang is nu in balbezit. Minh Tú bereikt de bal nog maar net als eerste. Ngọc Khang maakt een afschuwelijke overtreding. Ngọc Khang krijgt een gele kaart.

43e minuut.
Đức Hùng passt de bal met de wreef. Vân Long bereikt de bal nog maar net als eerste. Vân Long speelt de bal door. Tùng Minh geeft een lange en hoge pass. Ngọc Khang krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Prussia FC 77%, Đỉnh Cao Lạnh Lẽo 23%.
Prussia FC - Đỉnh Cao Lạnh Lẽo 0:2

48e minuut.
Quang Vũ geeft een lange en hoge pass. Tùng Minh heeft problemen om de bal te vangen. Tùng Minh speelt de bal door. Klungelig pakt Ngọc Khang de bal. Ngọc Khang schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Đức Hùng geeft een hoge lob. Vân Long probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Tùng Minh probeert naar een medespeler te passen. Ngọc Khang is nu in balbezit. Ngọc Khang draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Vân Long passt de bal in één keer door. Tùng Minh rent richting de bal. Tùng Minh met een sublieme pass. Ngọc Khang rent richting de bal. Ngọc Khang haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

72e minuut.
Quang Ðạt geeft de bal voor. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Đức Hùng geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Ngọc Khang rent richting de bal. Ngọc Khang haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Prussia FC - Đỉnh Cao Lạnh Lẽo 0:3

73e minuut.
Trọng Khánh probeert naar een medespeler te passen. Hoàng Tùng heeft problemen om de bal te vangen. Ngọc Khang rent richting de bal. Ngọc Khang haalt uit met een fantastische trap. Quý Vĩnh maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Prussia FC - Đỉnh Cao Lạnh Lẽo 0:4

74e minuut.
Quang Ðạt passt de bal zonder na te denken. Đức Hùng rent richting de bal. Đức Hùng geeft een lange en hoge pass. Ngọc Khang rent richting de bal. Ngọc Khang schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Dương Khánh bereikt de bal nog maar net als eerste. Dương Khánh passt de bal met de wreef. Csala speelt de bal door. Ngọc Khang rent richting de bal. Ngọc Khang draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Tùng Minh speelt de bal door. Vân Long rent richting de bal. Vân Long met een sublieme pass. Ngọc Khang rent richting de bal. Ngọc Khang draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Prussia FC - Đỉnh Cao Lạnh Lẽo 0:5

85e minuut.
Thăng Long probeert naar een medespeler te passen. Anh Long bereikt de bal nog maar net als eerste. Ngọc Khang verovert de bal door een tackle van achteren. Ngọc Khang schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Prussia FC 81%, Đỉnh Cao Lạnh Lẽo 19%.
Prussia FC - Đỉnh Cao Lạnh Lẽo 0:5