Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
NKT Saigon Hà nam fc
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
53% Spel op eigen helft 47%
9 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 17.8
weak Schieten average
poor Passen hopeless
hopeless Verdedigen poor


5e minuut.
Thanh Sơn bereikt de bal nog maar net als eerste. Khắc Trọng bereikt de bal nog maar net als eerste. Ðức Duy is nu in balbezit. Chí Giang rent richting de bal. Chí Giang haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Minh Hòa onderschept slim de pass. Minh Hòa probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Noszczak de bal. Thanh Sơn verovert de bal door een tackle van achteren. Thanh Sơn geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Thanh Sơn verovert de bal door een tackle van achteren. Thanh Sơn met een sublieme pass. Thanh Vũ bereikt de bal nog maar net als eerste. Sỹ Phú verovert de bal door een tackle van achteren. Sỹ Phú schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Ðức Duy is nu in balbezit. Tuấn Hải verovert de bal door een tackle van achteren. Tuấn Hải passt de bal in één keer door. Sỹ Phú rent richting de bal. Sỹ Phú draait met de bal, schiet en ... Văn Tiến kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

20e minuut.
Thanh Sơn kopt de bal weg. Tuấn Hoàng rent richting de bal. Tuấn Hoàng geeft een lange en hoge pass. Bieniek is nu in balbezit. Bieniek haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Thanh Vũ bereikt de bal nog maar net als eerste. Khắc Trọng onderschept slim de pass. Khắc Trọng speelt de bal door. Tuấn Hải bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuấn Hải haalt uit met een fantastische trap. Văn Tiến verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

31e minuut.
Khắc Trọng raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Ðức Huy komt het veld opgelopen.

33e minuut.
Tuấn Hải bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuấn Hải passt de bal in één keer door. Sỹ Phú is nu in balbezit. Sỹ Phú draait met de bal, schiet en ... Văn Tiến probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
NKT Saigon - Hà nam fc 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NKT Saigon 60%, Hà nam fc 40%.
NKT Saigon - Hà nam fc 0:1

49e minuut.
Ðức Duy geeft de bal voor. Chí Giang kopt de bal weg. Thanh Sơn heeft problemen om de bal te vangen. Bieniek is nu in balbezit. Bieniek draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
NKT Saigon - Hà nam fc 1:1

65e minuut.
Thanh Vũ is nu in balbezit. Thanh Vũ geeft de bal voor. Klungelig pakt Bùi Cường de bal. Huy Phong rent richting de bal. Huy Phong haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NKT Saigon 45%, Hà nam fc 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
NKT Saigon - Hà nam fc 1:1