Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Hà nam fc Mia San Ikier
Normal Tactiek 4231
41% Balbezit 59%
82% Spel op eigen helft 18%
0 Doelpogingen 31
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.4 gemiddelde waardering 38.1
weak Schieten good
unsatisfactory Passen good
unsatisfactory Verdedigen average


2e minuut.
Grecu probeert naar een medespeler te passen. Dondo is nu in balbezit. Dondo probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Bảo de bal. Bảo schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Hà nam fc - Mia San Ikier 0:1

4e minuut.
Nikiel passt de bal met de wreef. Dondo is nu in balbezit. Dondo speelt de bal door. Bảo bereikt de bal nog maar net als eerste. Bảo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Futscher met een sublieme pass. Petró speelt de bal door. Bảo is nu in balbezit. Bảo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Hà nam fc - Mia San Ikier 0:2

12e minuut.
Bùi Cường verovert de bal door een tackle van achteren. Nikiel bereikt de bal nog maar net als eerste. Nikiel geeft een hoge lob. Bảo rent richting de bal. Bảo schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Tùng kan de bal niet met de borst controleren. Ontanaya López bereikt de bal nog maar net als eerste. Thanh Sơn probeert naar een medespeler te passen. Dondo geeft de bal voor. Petró bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Hà nam fc - Mia San Ikier 0:3

25e minuut.
Nguyên Khôi geeft de bal voor. Grecu kopt de bal weg. Dondo is nu in balbezit. Nikiel is nu in balbezit. Nikiel geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Dondo met de inworp. Tuấn Hải rent richting de bal. Dondo tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Dondo krijgt een gele kaart.

28e minuut.
Petró onderschept slim de pass. Petró geeft de bal voor. Bảo is nu in balbezit. Bảo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Hà nam fc - Mia San Ikier 0:4

29e minuut.
Bảo verovert de bal door een tackle van achteren. Việt Nam probeert naar een medespeler te passen. Bảo is nu in balbezit. Bảo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Hà nam fc - Mia San Ikier 0:5

31e minuut.
Bùi Cường bereikt de bal nog maar net als eerste. Petró onderschept slim de pass. Petró draait met de bal, schiet en ... Bảo is nu in balbezit. Bảo haalt uit met een fantastische trap. Trung Hoàng verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Petró, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Petró draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Hà nam fc - Mia San Ikier 0:6

32e minuut.
Trung Hoàng met een harde bal richting middenveld. Torres kopt de bal weg. Klungelig pakt Tùng de bal. Bảo rent richting de bal. Bảo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Nguyên Khôi kopt de bal weg. Nikiel rent richting de bal. Nikiel geeft de bal voor. Nguyên Khôi kopt de bal weg. Petró geeft de bal voor. Trung Hoàng probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Bảo de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hà nam fc - Mia San Ikier 0:7

38e minuut.
Nikiel verovert de bal door een tackle van achteren. Nikiel met een sublieme pass. Bảo rent richting de bal. Ontanaya López is nu in balbezit. Ontanaya López draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Nikiel rent richting de bal. Nikiel passt de bal met de wreef. Ontanaya López bereikt de bal nog maar net als eerste. Bảo is nu in balbezit. Bảo schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

43e minuut.
Nikiel passt de bal in één keer door. Ontanaya López is nu in balbezit. Ontanaya López passt de bal zonder na te denken. Bảo rent richting de bal. Bảo haalt uit met een fantastische trap. Trung Hoàng bokst de bal weg. Dondo kopt de bal weg. Daar is Bảo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tùng bereikt de bal nog maar net als eerste. Petró onderschept slim de pass. Petró draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Hà nam fc - Mia San Ikier 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hà nam fc 86%, Mia San Ikier 14%.
Hà nam fc - Mia San Ikier 0:8

53e minuut.
Klungelig pakt Nikiel de bal. Torres bereikt de bal nog maar net als eerste. Nikiel is nu in balbezit. Nikiel geeft een lange en hoge pass. Bảo springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Dondo geeft een lange en hoge pass. Petró rent richting de bal. Bảo is nu in balbezit. Bảo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Hà nam fc - Mia San Ikier 0:9

66e minuut.
Thanh Sơn is nu in balbezit. Nikiel onderschept slim de pass. Nikiel met een sublieme pass. Bảo is nu in balbezit. Bảo schiet op doel. Trung Hoàng probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Hà nam fc - Mia San Ikier 0:10

74e minuut.
Ontanaya López met een sublieme pass. Nikiel met een sublieme pass. Dondo met een sublieme pass. Bảo rent richting de bal. Bảo schiet op doel. Trung Hoàng kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Tùng kopt de bal weg. Trung Hoa rent richting de bal. Dondo geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Nikiel onderschept slim de pass. Nikiel met een sublieme pass. Bảo is nu in balbezit. Ontanaya López is nu in balbezit. Ontanaya López schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Hà nam fc - Mia San Ikier 0:11

81e minuut.
Việt Nam rent richting de bal. Việt Nam passt de bal in één keer door. Trung Hạnh rent richting de bal. Futscher onderschept slim de pass. Petró geeft de bal voor. Trung Hoàng verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

83e minuut.
Trung Hoa geeft een lange en hoge pass. Torres probeert naar een medespeler te passen. Nikiel probeert de bal met de borst te controleren. Dondo bereikt de bal nog maar net als eerste. Dondo geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Futscher met een snelle inworp. Petró bereikt de bal nog maar net als eerste. Petró geeft de bal voor. Nikiel krijgt zijn hoofd ertegen. Trung Hoàng kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

87e minuut.
Dondo kopt de bal weg. Klungelig pakt Ontanaya López de bal. Nikiel bereikt de bal nog maar net als eerste. Bảo bereikt de bal nog maar net als eerste. Bảo draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Ontanaya López rent richting de bal. Ontanaya López speelt de bal door. Nikiel speelt de bal door. Dondo rent richting de bal. Dondo geeft een hoge lob. Paal!
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hà nam fc 78%, Mia San Ikier 22%.
Hà nam fc - Mia San Ikier 0:11