Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Mia San Ikier Hà nam fc
4231 Tactiek Normal
60% Balbezit 40%
17% Spel op eigen helft 83%
32 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
40.2 gemiddelde waardering 18.6
good Schieten average
good Passen unsatisfactory
average Verdedigen poor


1e minuut.
Grecu passt de bal in één keer door. Freitas probeert naar een medespeler te passen. Bảo bereikt de bal nog maar net als eerste. Bảo haalt uit met een fantastische trap. Trung Hoàng maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mia San Ikier - Hà nam fc 1:0

9e minuut.
Torres is nu in balbezit. Klungelig pakt Petró de bal. Petró speelt de bal door. Bảo is nu in balbezit. Bảo haalt uit met een fantastische trap. Trung Hoàng probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Mia San Ikier - Hà nam fc 2:0

13e minuut.
Nikiel bereikt de bal nog maar net als eerste. Nikiel geeft de bal voor. Bảo is nu in balbezit. Bảo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Mia San Ikier - Hà nam fc 3:0

17e minuut.
Dondo geeft een hoge lob. Daar is Bùi Cường, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tùng is nu in balbezit. Ontanaya López onderschept slim de pass. Ontanaya López schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Mia San Ikier - Hà nam fc 4:0

23e minuut.
Nikiel rent richting de bal. Nikiel probeert naar een medespeler te passen. Daar is Bảo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ontanaya López rent richting de bal. Ontanaya López haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Mia San Ikier - Hà nam fc 5:0

25e minuut.
Klungelig pakt Bảo de bal. Tùng legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Bảo raakt geblesseerd tijdens het duel. Bảo legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
Mia San Ikier - Hà nam fc 6:0

26e minuut.
Klungelig pakt Torres de bal. Petró geeft een lange en hoge pass. Bảo is nu in balbezit. Bảo schiet op doel. Trung Hoàng probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

30e minuut.
Ontanaya López bereikt de bal nog maar net als eerste. Ontanaya López met een sublieme pass. Trung Hoa is nu in balbezit. Dondo onderschept slim de pass. Dondo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Mia San Ikier - Hà nam fc 7:0

30e minuut.
Việt Nam raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Khắc Trọng komt het veld opgelopen.

31e minuut.
Daar is Nikiel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nikiel probeert naar een medespeler te passen. Ontanaya López rent richting de bal. Ontanaya López draait met de bal, schiet en ... Trung Hoàng werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mia San Ikier - Hà nam fc 8:0

37e minuut.
Petró passt de bal met de wreef. Ontanaya López bereikt de bal nog maar net als eerste. Ontanaya López passt de bal zonder na te denken. Bảo is nu in balbezit. Bảo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Trung Hoa passt de bal met de wreef. Dondo is nu in balbezit. Dondo speelt de bal door. Daar is Ontanaya López, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ontanaya López draait met de bal, schiet en ... Trung Hoàng bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat. Trung Hoàng met een sublieme pass. Ontanaya López kopt de bal weg. Bảo rent richting de bal. Bảo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Mia San Ikier - Hà nam fc 9:0

41e minuut.
Khắc Trọng speelt de bal door. Nguyên Khôi speelt de bal door. Klungelig pakt Tùng de bal. Bảo is nu in balbezit. Bảo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Trung Hoa rent richting de bal. Trung Hoa geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Grecu met de inworp. Dondo geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mia San Ikier 23%, Hà nam fc 77%.
Mia San Ikier - Hà nam fc 9:0

49e minuut.
Bảo is nu in balbezit. Nikiel bereikt de bal nog maar net als eerste. Nikiel passt de bal met de wreef. Petró is nu in balbezit. Petró draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Mia San Ikier - Hà nam fc 10:0

53e minuut.
Dondo met de inworp. Ontanaya López is nu in balbezit. Ontanaya López geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Petró de bal. Petró draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Mia San Ikier - Hà nam fc 11:0

55e minuut.
Bảo is nu in balbezit. Ontanaya López speelt de bal door. Bảo rent richting de bal. Petró bereikt de bal nog maar net als eerste. Petró draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Mia San Ikier - Hà nam fc 12:0

59e minuut.
Tùng geeft een lange en hoge pass. Torres probeert de bal aan de voet te houden. Nikiel speelt de bal door. Dondo rent richting de bal. Dondo draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Nikiel speelt de bal door. Ontanaya López rent richting de bal. Ontanaya López geeft een lange en hoge pass. Bảo bereikt de bal nog maar net als eerste. Bảo draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Klungelig pakt Ontanaya López de bal. Dondo is nu in balbezit. Dondo passt de bal zonder na te denken. Petró rent richting de bal. Petró geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Mia San Ikier - Hà nam fc 13:0

70e minuut.
Nguyên Khôi passt de bal in één keer door. Na een snelle pass probeert Dondo de bal onder controle te krijgen. Grecu bereikt de bal nog maar net als eerste. Grecu geeft een hoge lob. Bảo springt en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.

75e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Trung Hoàng trapt de bal weg. Torres kopt de bal weg. Bảo bereikt de bal nog maar net als eerste. Bảo haalt uit met een fantastische trap. Trung Hoàng verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mia San Ikier - Hà nam fc 14:0

78e minuut.
Nikiel met een sublieme pass. Ontanaya López speelt de bal door. Nguyên Khôi rent richting de bal. Bảo onderschept slim de pass. Bảo draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Ontanaya López rent richting de bal. Ontanaya López draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Trung Hoàng trapt de bal weg van het doel. Torres kopt de bal weg. Daar is Bảo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nikiel bereikt de bal nog maar net als eerste. Nikiel geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Freitas speelt de bal door. Dondo rent richting de bal. Dondo probeert naar een medespeler te passen. Bảo bereikt de bal nog maar net als eerste. Bảo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Doeltrap. Trung Hoàng trapt de bal weg. Petró kopt de bal weg. Bảo rent richting de bal. Bảo haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

89e minuut.
Dondo onderschept slim de pass. Dondo geeft de bal voor. Bảo rent richting de bal. Bảo haalt uit met een fantastische trap. Trung Hoàng probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Mia San Ikier - Hà nam fc 15:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mia San Ikier 11%, Hà nam fc 89%.
Mia San Ikier - Hà nam fc 15:0