Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Mia San Ikier Red Devil Red
4231 Tactiek 442
61% Balbezit 39%
25% Spel op eigen helft 75%
22 Doelpogingen 2
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
4 Buitenspel 2
37 gemiddelde waardering 20.3
good Schieten weak
adequate Passen unsatisfactory
weak Verdedigen poor


7e minuut.
Ontanaya López is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Trung Hinh. Ontanaya López raakt geblesseerd tijdens het duel. Ontanaya López met een snel genomen vrije trap. Bảo is nu in balbezit. Bảo draait met de bal, schiet en ... Bách maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mia San Ikier - Red Devil Red 1:0

12e minuut.
Mendoza kopt de bal weg. Nikiel is nu in balbezit. Nikiel passt de bal in één keer door. Bảo bereikt de bal nog maar net als eerste. Bảo draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

33e minuut.
Hải Long geeft de bal voor. Correa geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Bảo de bal. Ontanaya López is nu in balbezit. Ontanaya López draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Lân bereikt de bal nog maar net als eerste. Villasanti onderschept slim de pass. Villasanti probeert naar een medespeler te passen. Duy Hải bereikt de bal nog maar net als eerste. Duy Hải schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mia San Ikier 28%, Red Devil Red 72%.
Mia San Ikier - Red Devil Red 1:0

49e minuut.
Futscher geeft een lange en hoge pass. Bảo probeert de bal aan de voet te houden. Wat een zware overtreding van Văn Quý ... Strafschop! De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Văn Quý naar de kleedkamers voor een vroege douche. Bảo is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Bảo zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Bách bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Mia San Ikier - Red Devil Red 2:0

51e minuut.
Hải Long bereikt de bal nog maar net als eerste. Hải Long probeert naar een medespeler te passen. Phương Nam heeft problemen om de bal te vangen. Ontanaya López rent richting de bal. Ontanaya López schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

53e minuut.
Petró bereikt de bal nog maar net als eerste. Petró passt de bal in één keer door. Ontanaya López bereikt de bal nog maar net als eerste. Ontanaya López haalt uit met een fantastische trap. Bách probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Mia San Ikier - Red Devil Red 3:0

61e minuut.
Nikiel is nu in balbezit. Petró is nu in balbezit. Petró passt de bal in één keer door. Ontanaya López rent richting de bal. Ontanaya López schiet op doel. Bách probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Bảo rent richting de bal. Bảo draait met de bal, schiet en ... Bách probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Mia San Ikier - Red Devil Red 4:0

62e minuut.
Ontanaya López bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Lân. Ontanaya López is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Villasanti met een snel genomen vrije trap. Petró rent richting de bal. Petró haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Klungelig pakt Bảo de bal. Văn Lý is nu in balbezit. Ontanaya López verovert de bal door een tackle van achteren. Ontanaya López draait met de bal, schiet en ... Bách probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Mia San Ikier - Red Devil Red 5:0

72e minuut.
Correa is nu in balbezit. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hải Long met een snelle inworp. Ontanaya López controleert de bal met de borst. Ontanaya López draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Correa rent richting de bal. Correa probeert naar een medespeler te passen. Bảo is nu in balbezit. Bảo schiet op doel. Bách probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Mia San Ikier - Red Devil Red 6:0

82e minuut.
Petró is nu in balbezit. Petró geeft een hoge lob. Trung Hinh bereikt de bal nog maar net als eerste. Nikiel verovert de bal door een tackle van achteren. Nikiel met een sublieme pass. Bách bokst de bal weg.

87e minuut.
Ontanaya López passt de bal zonder na te denken. Nikiel rent richting de bal. Nikiel passt de bal met de wreef. Bảo rent richting de bal. Bảo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Correa kopt de bal weg. Trung Long is nu in balbezit. Nikiel tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Trung Long raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mia San Ikier 21%, Red Devil Red 79%.
Mia San Ikier - Red Devil Red 6:0