Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Red Devil Red Mia San Ikier
442 Tactiek 4231
31% Balbezit 69%
76% Spel op eigen helft 24%
2 Doelpogingen 26
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 7
21.6 gemiddelde waardering 38.5
average Schieten good
unsatisfactory Passen good
poor Verdedigen weak


4e minuut.
Nikiel kopt de bal weg. De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Bảo stond buitenspel. Bách neemt vlug de vrije trap. Daar is Dondo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dondo draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

9e minuut.
Torres is nu in balbezit. Nikiel rent richting de bal. Nikiel passt de bal met de wreef. Petró geeft de bal voor. Bảo springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Ontanaya López is nu in balbezit. Ontanaya López haalt uit met een fantastische trap. Bách probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat. Bảo is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Red Devil Red - Mia San Ikier 0:1

11e minuut.
Villasanti is nu in balbezit. Nhật Huy verovert de bal door een tackle van achteren. Nhật Huy speelt de bal door. Lân rent richting de bal. Lân draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

14e minuut.
Nikiel passt de bal in één keer door. Daar is Petró, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Petró geeft een hoge lob. Dondo is nu in balbezit. Dondo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Red Devil Red - Mia San Ikier 0:2

29e minuut.
Grecu geeft de bal voor. Petró probeert de bal aan de voet te houden. Petró met een sublieme pass. Bảo bereikt de bal nog maar net als eerste. Bảo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Red Devil Red - Mia San Ikier 0:3

32e minuut.
Dondo passt de bal zonder na te denken. Petró rent richting de bal. Petró geeft de bal voor. Bảo is nu in balbezit. Bảo draait met de bal, schiet en ... Bách bokst de bal weg. Ontanaya López rent richting de bal. Ontanaya López haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Red Devil Red - Mia San Ikier 0:4

35e minuut.
Bảo passt de bal in één keer door. Nikiel rent richting de bal. Met opzet legt Trung Hinh zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Trung Hinh naar de kleedkamers voor een vroege douche. Nikiel is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Ontanaya López met een snel genomen vrije trap.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Klungelig pakt Ontanaya López de bal. Ontanaya López geeft de bal voor. Petró bereikt de bal nog maar net als eerste. Petró haalt uit met een fantastische trap. Bách werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!

41e minuut.
Phương Nam geeft een lange en hoge pass. Inworp. Grecu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dondo rent richting de bal. Dondo geeft een lange en hoge pass. Bách bokst de bal weg. Bảo heeft problemen om de bal te vangen.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Petró probeert naar een medespeler te passen. Bảo heeft problemen om de bal te vangen. Ontanaya López rent richting de bal. Nikiel rent richting de bal. Nikiel draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Red Devil Red 74%, Mia San Ikier 26%.
Red Devil Red - Mia San Ikier 0:4

47e minuut.
Daar is Bảo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hải Long rent richting de bal. Hải Long geeft een hoge lob. Futscher rent richting de bal. Futscher geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Petró rent richting de bal. Petró speelt de bal door. Ontanaya López speelt de bal door. Bảo is nu in balbezit. Bảo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Ontanaya López heeft problemen om de bal te vangen. Bảo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ontanaya López rent richting de bal. Ontanaya López haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Bảo de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Red Devil Red - Mia San Ikier 0:5

63e minuut.
Villasanti speelt de bal door. Petró is nu in balbezit. Petró probeert naar een medespeler te passen. Ontanaya López rent richting de bal. Ontanaya López haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Dondo is nu in balbezit. Dondo speelt de bal door. Ontanaya López speelt de bal door. Bảo is nu in balbezit. Bảo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Ontanaya López is nu in balbezit. Bảo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ontanaya López rent richting de bal. Ontanaya López draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Red Devil Red - Mia San Ikier 0:6

69e minuut.
Nikiel speelt de bal door. Dondo is nu in balbezit. Dondo passt de bal zonder na te denken. Ontanaya López rent richting de bal. Ontanaya López haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Ontanaya López is nu in balbezit. Nikiel is nu in balbezit. Nikiel passt de bal met de wreef. Bảo bereikt de bal nog maar net als eerste. Bảo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Red Devil Red - Mia San Ikier 0:7

80e minuut.
Petró rent richting de bal. Petró speelt de bal door. Dondo geeft een hoge lob. Daar is Petró, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Petró schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Red Devil Red - Mia San Ikier 0:8

82e minuut.
Petró bereikt de bal nog maar net als eerste. Petró passt de bal met de wreef. Nikiel speelt de bal door. Bảo bereikt de bal nog maar net als eerste. Bảo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Red Devil Red - Mia San Ikier 0:9

84e minuut.
Petró probeert naar een medespeler te passen. Ontanaya López is nu in balbezit. Ontanaya López passt de bal in één keer door. Bảo is nu in balbezit. Bảo draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Petró geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Hải Long de bal. Nikiel bereikt de bal nog maar net als eerste. Nikiel schiet op doel. Bách probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.

90e minuut.
Hải Long met een snelle inworp. Văn Lý controleert de bal met de borst. Nikiel probeert naar een medespeler te passen. Bảo rent richting de bal. Bảo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Red Devil Red - Mia San Ikier 0:10

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Red Devil Red 79%, Mia San Ikier 21%.
Red Devil Red - Mia San Ikier 0:10