Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Catenaccio LeSuFC
Normal Tactiek AHQ
49% Balbezit 51%
53% Spel op eigen helft 47%
9 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
19.6 gemiddelde waardering 24
waardeloos Schieten waardeloos
slecht Passen zwak
slecht Verdedigen slecht


3e minuut.
Mai Tuấn geeft een hoge lob. Inworp. Huy Trung met de inworp. Anh Tiến bereikt de bal nog maar net als eerste. Anh Tiến geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Bùi Chiến geeft een lange en hoge pass. Inworp. Tiến Dũng met een snelle inworp. Chí Hiếu bereikt de bal nog maar net als eerste. Chí Hiếu haalt uit met een fantastische trap. Rasyid verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Tường Anh rent richting de bal. Văn Phương verovert de bal door een tackle van achteren. Văn Phương schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Catenaccio - LeSuFC 1:0

23e minuut.
Anh Tiến raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Anh Khoa komt het veld opgelopen.

24e minuut.
Hải Khôi probeert de bal met de borst te controleren. Tường Anh bereikt de bal nog maar net als eerste. Chí Hiếu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Chí Hiếu krijgt een gele kaart.

34e minuut.
Chí Hiếu is nu in balbezit. Chí Hiếu passt de bal in één keer door. Daar is Văn Phương, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chí Hiếu rent richting de bal. Chí Hiếu schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

41e minuut.
Huy Trung bereikt de bal nog maar net als eerste. Quốc Thịnh begaat een overtreding. Huy Trung is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Anh Khoa met een snel genomen vrije trap. Daar is Thành Ðạt, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dũng Linh is nu in balbezit. Dũng Linh schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Catenaccio 53%, LeSuFC 47%.
Catenaccio - LeSuFC 1:0

54e minuut.
Bùi Chiến geeft de bal voor. Trung Hà rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Dũng Linh. Dũng Linh krijgt een gele kaart.

66e minuut.
Daar is Anh Khoa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Duy Minh rent richting de bal. Anh Khoa onderschept slim de pass. Hải Khôi rent richting de bal. Hải Khôi geeft een hoge lob. Xuân Huy probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

76e minuut.
Chí Anh geeft een hoge lob. Klungelig pakt Huy Trung de bal. Dũng Linh bereikt de bal nog maar net als eerste. Dũng Linh draait met de bal, schiet en ... Ái Quốc probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Xuân Huy verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Catenaccio - LeSuFC 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Catenaccio 53%, LeSuFC 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Catenaccio - LeSuFC 1:1