Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Hà nam fc Prussia FC
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
52% Spel op eigen helft 48%
10 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.3 gemiddelde waardering 20.5
average Schieten weak
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen weak


2e minuut.
Dương Khánh geeft de bal voor. Inworp. Trung Hạnh zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tuấn Hải is nu in balbezit. Tuấn Hải haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Hà nam fc - Prussia FC 1:0

13e minuut.
Thanh Sơn passt de bal in één keer door. Quang Ðạt rent richting de bal. Sỹ Phú onderschept slim de pass. Sỹ Phú draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Hà nam fc - Prussia FC 2:0

17e minuut.
Sỹ Phú is nu in balbezit. Minh Tú verovert de bal door een tackle van achteren. Minh Tú geeft de bal voor. Hoàng Tùng bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoàng Tùng haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Hà nam fc - Prussia FC 2:1

24e minuut.
Việt is nu in balbezit. Việt Nam is nu in balbezit. Việt Nam passt de bal zonder na te denken. Thăng Long is nu in balbezit. Thăng Long geeft de bal voor. Trung Hoàng kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

28e minuut.
Trung Hoàng met een sublieme pass. Việt Nam rent richting de bal. Việt Nam geeft een hoge lob. Sỹ Phú bereikt de bal nog maar net als eerste. Sỹ Phú draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Paal!

30e minuut.
Thanh Sơn rent richting de bal. Thăng Long onderschept slim de pass. Thăng Long probeert naar een medespeler te passen. Hoàng Tùng is nu in balbezit. Hoàng Tùng draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Thăng Long geeft een hoge lob. Nguyên Khôi probeert de bal aan de voet te houden. Hoàng Tùng bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoàng Tùng schiet op doel. Trung Hoàng maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Minh Tú geeft een lange en hoge pass. Việt Nam kopt de bal weg. Klungelig pakt Quang Ðạt de bal. Sỹ Phú is nu in balbezit. Sỹ Phú haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Thăng Long zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Trọng Khánh geeft de bal voor. Tân Phước is nu in balbezit. Tân Phước passt de bal zonder na te denken. Hoàng Tùng heeft problemen om de bal te vangen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hà nam fc 48%, Prussia FC 52%.
Hà nam fc - Prussia FC 2:1

54e minuut.
Thanh Sơn probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Việt is nu in balbezit. Hoàng Tùng bereikt de bal nog maar net als eerste. Trọng Khánh is nu in balbezit. Trọng Khánh schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Klungelig pakt Việt Nam de bal. Trọng Khánh rent richting de bal. Trọng Khánh passt de bal zonder na te denken. Hoàng Tùng rent richting de bal. Hoàng Tùng schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Hoàng Tùng passt de bal in één keer door. Anh Long bereikt de bal nog maar net als eerste. Anh Long geeft de bal voor. Hoàng Tùng heeft problemen om de bal te vangen. Hoàng Tùng draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

74e minuut.
Daar is Trọng Khánh, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Việt Nam rent richting de bal. Việt Nam speelt de bal door. Tuấn Hải rent richting de bal. Tuấn Hải draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Hà nam fc - Prussia FC 3:1

85e minuut.
Dương Khánh kopt de bal weg. Sỹ Phú rent richting de bal. Quang Ðạt met een sublieme pass. Sỹ Phú bereikt de bal nog maar net als eerste. Sỹ Phú haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Hà nam fc - Prussia FC 4:1

88e minuut.
Quý Vĩnh speelt de bal door. Thanh Sơn kopt de bal weg. Quang Ðạt probeert de bal aan de voet te houden. Tuấn Hải verovert de bal door een tackle van achteren. Tuấn Hải schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hà nam fc 57%, Prussia FC 43%.
Hà nam fc - Prussia FC 4:1