Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
LeSuFC Red Devil Red
AHQ Tactiek 442
48% Balbezit 52%
42% Spel op eigen helft 58%
7 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
23.8 gemiddelde waardering 21.2
unsatisfactory Schieten weak
weak Passen poor
poor Verdedigen poor


9e minuut.
Hải Khôi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Chí Anh bereikt de bal nog maar net als eerste. Chí Anh passt de bal met de wreef. Huy Trung rent richting de bal. Huy Trung schiet op doel. De bal raakt de paal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

26e minuut.
Linh passt de bal met de wreef. Trung Long is nu in balbezit. Hải Khôi begaat een overtreding. Hải Khôi krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LeSuFC 38%, Red Devil Red 62%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
LeSuFC - Red Devil Red 0:0

47e minuut.
Anh Tiến geeft de bal voor. Thành Ðạt rent richting de bal. Thành Ðạt geeft een hoge lob. Dũng Linh rent richting de bal. Dũng Linh haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
LeSuFC - Red Devil Red 1:0

60e minuut.
Trung Hinh rent richting de bal. Trung Hinh geeft een hoge lob. Lân kopt de bal weg. Duy Hải bereikt de bal nog maar net als eerste. Duy Hải draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

63e minuut.
Anh Tiến speelt de bal door. Daar is Hải Long, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Thành Ðạt bereikt de bal nog maar net als eerste. Thành Ðạt draait met de bal, schiet en ... Bách maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LeSuFC - Red Devil Red 2:0

68e minuut.
Linh bereikt de bal nog maar net als eerste. Linh met een sublieme pass. Duy Hải is nu in balbezit. Duy Hải schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LeSuFC 46%, Red Devil Red 54%.
LeSuFC - Red Devil Red 2:0