Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Mia San Ikier Catenaccio
4231 Tactiek Normal
61% Balbezit 39%
18% Spel op eigen helft 82%
31 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
39.8 gemiddelde waardering 19
good Schieten poor
good Passen poor
average Verdedigen poor


2e minuut.
Freitas passt de bal zonder na te denken. Dondo met een sublieme pass. Bảo rent richting de bal. Bảo draait met de bal, schiet en ... Ái Quốc probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Xuân Huy verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Ontanaya López bereikt de bal nog maar net als eerste. Ontanaya López schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Mia San Ikier - Catenaccio 1:0

8e minuut.
Grecu geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Ái Quốc de bal. Bảo bereikt de bal nog maar net als eerste. Bảo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Mia San Ikier - Catenaccio 2:0

14e minuut.
Torres speelt de bal door. Nikiel is nu in balbezit. Nikiel met een sublieme pass. Bảo bereikt de bal nog maar net als eerste. Bảo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Dondo geeft de bal voor. Ontanaya López is nu in balbezit. Ontanaya López schiet op doel. Trung Hà probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

21e minuut.
Ontanaya López bereikt de bal nog maar net als eerste. Ontanaya López geeft een lange en hoge pass. Ái Quốc probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Dondo geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Xuân Huy probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

36e minuut.
Ái Quốc geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Grecu met een snelle inworp. Daar is Dondo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dondo geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Futscher met de inworp. Petró geeft de bal voor. Bảo krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Mia San Ikier - Catenaccio 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mia San Ikier 23%, Catenaccio 77%.
Mia San Ikier - Catenaccio 3:0

47e minuut.
Dondo speelt de bal door. Ontanaya López rent richting de bal. Bảo rent richting de bal. Ontanaya López is nu in balbezit. Ontanaya López schiet op doel. Xuân Huy verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Petró heeft problemen om de bal te vangen. Bảo is nu in balbezit. Bảo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Mia San Ikier - Catenaccio 4:0

53e minuut.
Chí Hiếu probeert de bal met de borst te controleren. Futscher is nu in balbezit. Futscher speelt de bal door. Bảo rent richting de bal. Bảo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Quốc Thịnh geeft een hoge lob. Freitas geeft een lange en hoge pass. Dondo is nu in balbezit. Dondo geeft een lange en hoge pass. Petró springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Daar is Futscher, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Futscher geeft de bal voor. Bảo rent richting de bal. Dondo rent richting de bal. Dondo draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Trung Hà met een sublieme pass. Inworp. Futscher met de inworp. Petró geeft een lange en hoge pass. Bảo springt en kopt de bal. Paal!

66e minuut.
Ontanaya López verovert de bal door een tackle van achteren. Nikiel rent richting de bal. Nikiel geeft een hoge lob. Bảo is nu in balbezit. Bảo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Mia San Ikier - Catenaccio 5:0

73e minuut.
Nikiel rent richting de bal. Nikiel geeft een lange en hoge pass. Ontanaya López is nu in balbezit. Bảo bereikt de bal nog maar net als eerste. Bảo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Mia San Ikier - Catenaccio 6:0

74e minuut.
Petró met een sublieme pass. Bảo is nu in balbezit. Bảo passt de bal zonder na te denken. Ontanaya López is nu in balbezit. Ontanaya López haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Mia San Ikier - Catenaccio 7:0

77e minuut.
Đình Văn kan de bal niet met de borst controleren. Futscher verovert de bal door een tackle van achteren. Petró rent richting de bal. Petró geeft een lange en hoge pass. Bảo maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mia San Ikier - Catenaccio 8:0

87e minuut.
Duy Minh is nu in balbezit. Nikiel verovert de bal door een tackle van achteren. Nikiel speelt de bal door. Bảo is nu in balbezit. Bảo draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Dondo is nu in balbezit. Dondo draait met de bal, schiet en ... Xuân Huy probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

90e minuut.
Nikiel bereikt de bal nog maar net als eerste. Nikiel passt de bal met de wreef. Petró heeft problemen om de bal te vangen. Bảo rent richting de bal. Bảo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Mia San Ikier - Catenaccio 9:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mia San Ikier 13%, Catenaccio 87%.
Mia San Ikier - Catenaccio 9:0