Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Prussia FC Red Devil Red
Normal Tactiek 442
49% Balbezit 51%
44% Spel op eigen helft 56%
7 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
20 gemiddelde waardering 20.7
poor Schieten average
poor Passen poor
weak Verdedigen poor


5e minuut.
Klungelig pakt Trọng Khánh de bal. Trung Hinh bereikt de bal nog maar net als eerste. Trung Hinh passt de bal zonder na te denken. Lân is nu in balbezit. Lân draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Prussia FC - Red Devil Red 0:1

25e minuut.
Phương Nam geeft de bal voor. Inworp. Tân Phước met de inworp. Klungelig pakt Trọng Khánh de bal. Trọng Khánh draait met de bal, schiet en ... Bách probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

34e minuut.
Bách trapt de bal weg. Trung Long kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Dương Khánh de bal onder controle te krijgen. Lân bereikt de bal nog maar net als eerste. Lân geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
Prussia FC - Red Devil Red 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Prussia FC 46%, Red Devil Red 54%.
Prussia FC - Red Devil Red 0:2

47e minuut.
Duy Hải onderschept slim de pass. Duy Hải speelt de bal door. Lân is nu in balbezit. Lân haalt uit met een fantastische trap. Quý Vĩnh maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Prussia FC - Red Devil Red 0:3

50e minuut.
Linh passt de bal met de wreef. Trung Hinh bereikt de bal nog maar net als eerste. Trung Hinh passt de bal zonder na te denken. Hoàng Tùng rent richting de bal. Hoàng Tùng haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Linh rent richting de bal. Daar is Anh Long, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Anh Long geeft een lange en hoge pass. Hoàng Tùng is nu in balbezit. Hoàng Tùng draait met de bal, schiet en ... Bách bokst de bal weg. Trọng Khánh bereikt de bal nog maar net als eerste. Trọng Khánh draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Prussia FC - Red Devil Red 1:3

66e minuut.
Tân Phước raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Bùi Bình komt het veld opgelopen.

81e minuut.
Linh rent richting de bal. Linh met een sublieme pass. Duy Hải bereikt de bal nog maar net als eerste. Duy Hải schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Prussia FC 43%, Red Devil Red 57%.
Prussia FC - Red Devil Red 1:3