Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Catenaccio Đỉnh Cao Lạnh Lẽo
Normal Tactiek HHHH
41% Balbezit 59%
71% Spel op eigen helft 29%
1 Doelpogingen 30
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
18.8 gemiddelde waardering 40.6
poor Schieten good
weak Passen average
poor Verdedigen very good


2e minuut.
Phương verovert de bal door een tackle van achteren. Tùng Minh met een sublieme pass. Ngọc Khang is nu in balbezit. Ngọc Khang haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Catenaccio - Đỉnh Cao Lạnh Lẽo 0:1

9e minuut.
Klungelig pakt Vân Trung de bal. Đức Hùng bereikt de bal nog maar net als eerste. Đức Hùng passt de bal met de wreef. Ngọc Khang is nu in balbezit. Ngọc Khang schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Vân Long probeert de bal met de borst te controleren. Vân Long geeft de bal voor. Ngọc Khang bereikt de bal nog maar net als eerste. Ngọc Khang haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Catenaccio - Đỉnh Cao Lạnh Lẽo 0:2

15e minuut.
Quốc Thịnh passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Tiến Dũng de bal. Tiến Dũng speelt de bal door. Văn Phương is nu in balbezit. Văn Phương schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Duy Minh heeft problemen om de bal te vangen. Đức Hùng is nu in balbezit. Đức Hùng passt de bal in één keer door. Ngọc Khang rent richting de bal. Ngọc Khang haalt uit met een fantastische trap. Xuân Huy probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

25e minuut.
Phương bereikt de bal nog maar net als eerste. Phương probeert naar een medespeler te passen. Vân Long probeert naar een medespeler te passen. Ngọc Khang rent richting de bal. Ngọc Khang schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Catenaccio - Đỉnh Cao Lạnh Lẽo 0:3

29e minuut.
Ngọc Khang rent richting de bal. Trường Nhân legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Ngọc Khang is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Ngọc Khang neemt de penalty, wat een uithaal!
GOOOAAAAAAL!!!
Catenaccio - Đỉnh Cao Lạnh Lẽo 0:4

31e minuut.
Trường Nhân bereikt de bal nog maar net als eerste. Ngọc Khang onderschept slim de pass. Ngọc Khang heeft problemen om de bal te vangen. Ngọc Khang haalt uit met een fantastische trap. Xuân Huy probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Catenaccio - Đỉnh Cao Lạnh Lẽo 0:5

37e minuut.
Daar is Ngọc Khang, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Trung Hà rent richting de bal. Ngọc Khang verovert de bal door een tackle van achteren. Ngọc Khang haalt uit met een fantastische trap. Xuân Huy maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Catenaccio - Đỉnh Cao Lạnh Lẽo 0:6

39e minuut.
Chí Hiếu bereikt de bal nog maar net als eerste. Phương verovert de bal door een tackle van achteren. Phương geeft een lange en hoge pass. Ngọc Khang is nu in balbezit. Ngọc Khang draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Catenaccio - Đỉnh Cao Lạnh Lẽo 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Catenaccio 67%, Đỉnh Cao Lạnh Lẽo 33%.
Catenaccio - Đỉnh Cao Lạnh Lẽo 0:7

51e minuut.
Tùng Minh passt de bal zonder na te denken. Vân Long is nu in balbezit. Vân Long passt de bal in één keer door. Ngọc Khang is nu in balbezit. Ngọc Khang schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Catenaccio - Đỉnh Cao Lạnh Lẽo 0:8

53e minuut.
Đức Hùng is nu in balbezit. Đức Hùng geeft een lange en hoge pass. Mai Tuấn kopt de bal weg. Vân Long is nu in balbezit. Vân Long geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Xuân Huy met een sublieme pass. Tùng Minh kopt de bal weg. Đình Văn rent richting de bal. Đức Hùng verovert de bal door een tackle van achteren. Đức Hùng geeft een lange en hoge pass. Xuân Huy probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Ngọc Khang bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Catenaccio - Đỉnh Cao Lạnh Lẽo 0:9

58e minuut.
Klungelig pakt Đức Hùng de bal. Đức Hùng speelt de bal door. Tùng Minh speelt de bal door. Ngọc Khang is nu in balbezit. Ngọc Khang haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Catenaccio - Đỉnh Cao Lạnh Lẽo 0:10

61e minuut.
Csala rent richting de bal. Đức Hùng rent richting de bal. Đức Hùng speelt de bal door. Ngọc Khang rent richting de bal. Ngọc Khang haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Catenaccio - Đỉnh Cao Lạnh Lẽo 0:11

62e minuut.
Inworp. Đức Hùng zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tùng Minh met een sublieme pass. Ngọc Khang rent richting de bal. Ngọc Khang haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Catenaccio - Đỉnh Cao Lạnh Lẽo 0:12

63e minuut.
Đức Hùng speelt de bal door. Piat is nu in balbezit. Piat geeft de bal voor. Ngọc Khang is nu in balbezit. Ngọc Khang schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Duy Minh rent richting de bal. Tùng Minh is nu in balbezit. Tùng Minh geeft een hoge lob. Ngọc Khang probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ngọc Khang haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Ngọc Khang bereikt de bal nog maar net als eerste. Ngọc Khang draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Vân Long speelt de bal door. Tùng Minh met een sublieme pass. Ngọc Khang rent richting de bal. Ngọc Khang draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Trung Hà de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Đức Hùng neemt de hoekschop. De bal vliegt tegen de lat.

75e minuut.
Tùng Minh passt de bal met de wreef. Đức Hùng bereikt de bal nog maar net als eerste. Đức Hùng geeft de bal voor. Ngọc Khang rent richting de bal. Ngọc Khang draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Trường Nhân trapt de bal weg van het doel. Đức Hùng bereikt de bal nog maar net als eerste. Đức Hùng geeft de bal voor. Ngọc Khang is nu in balbezit. Ngọc Khang haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Đức Hùng passt de bal met de wreef. Tùng Minh is nu in balbezit. Tùng Minh probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Ngọc Khang de bal. Ngọc Khang haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Catenaccio - Đỉnh Cao Lạnh Lẽo 0:13

85e minuut.
Vân Long rent richting de bal. Vân Long geeft de bal voor. Trung Hà onderschept slim de pass. Ngọc Khang bereikt de bal nog maar net als eerste. Ngọc Khang schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Catenaccio - Đỉnh Cao Lạnh Lẽo 0:14

88e minuut.
Đức Hùng speelt de bal door. Trường Nhân bereikt de bal nog maar net als eerste. Ngọc Khang onderschept slim de pass. Ngọc Khang schiet op doel. Xuân Huy probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Catenaccio - Đỉnh Cao Lạnh Lẽo 0:15

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Catenaccio 74%, Đỉnh Cao Lạnh Lẽo 26%.
Catenaccio - Đỉnh Cao Lạnh Lẽo 0:15