Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Mia San Ikier NKT Saigon
4231 Tactiek Normal
62% Balbezit 38%
17% Spel op eigen helft 83%
27 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
38.5 gemiddelde waardering 20.4
good Schieten average
good Passen unsatisfactory
average Verdedigen poor


4e minuut.
Daar is Bảo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tuấn Hoàng is nu in balbezit. Bảo is nu in balbezit. Bảo draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Klungelig pakt Petró de bal. Petró geeft de bal voor. Bảo heeft problemen om de bal te vangen. Dondo bereikt de bal nog maar net als eerste. Dondo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Mia San Ikier - NKT Saigon 1:0

11e minuut.
Văn Nghĩa rent richting de bal. Văn Nghĩa geeft een lange en hoge pass. Inworp. Dondo met de inworp. Ontanaya López geeft de bal voor. Văn Tiến kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

13e minuut.
Petró passt de bal zonder na te denken. Ontanaya López bereikt de bal nog maar net als eerste. Ontanaya López met een sublieme pass. Bảo is nu in balbezit. Bảo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Thanh Vũ bereikt de bal nog maar net als eerste. Dondo onderschept slim de pass. Dondo met een sublieme pass. Bảo bereikt de bal nog maar net als eerste. Bảo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Bảo heeft problemen om de bal te vangen. Nikiel rent richting de bal. Nikiel passt de bal zonder na te denken. Bảo is nu in balbezit. Bảo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Nikiel kopt de bal weg. Klungelig pakt Bảo de bal. Dondo geeft een hoge lob. Klungelig pakt Thanh Vũ de bal. Văn Tiến werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mia San Ikier - NKT Saigon 2:0

31e minuut.
Dondo passt de bal met de wreef. Ontanaya López is nu in balbezit. Bảo rent richting de bal. Bảo draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Tuấn Hoàng de bal onder controle te krijgen. Văn Tiến verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

41e minuut.
Klungelig pakt Bảo de bal. Ontanaya López bereikt de bal nog maar net als eerste. Bảo is nu in balbezit. Nikiel rent richting de bal. Nikiel draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Nikiel bereikt de bal nog maar net als eerste. Nikiel passt de bal in één keer door. Bảo is nu in balbezit. Ontanaya López is nu in balbezit. Ontanaya López haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Freitas probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Dondo de bal. Văn Nghĩa rent richting de bal. Dondo verovert de bal door een tackle van achteren. Dondo geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Bảo bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Mia San Ikier - NKT Saigon 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mia San Ikier 14%, NKT Saigon 86%.
Mia San Ikier - NKT Saigon 3:0

50e minuut.
Văn Tiến trapt de bal weg. Nikiel kopt de bal weg. Bảo rent richting de bal. Dondo rent richting de bal. Dondo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Petró bereikt de bal nog maar net als eerste. Petró geeft een hoge lob. Daar is Văn Nghĩa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bảo is nu in balbezit. Bảo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Mia San Ikier - NKT Saigon 4:0

58e minuut.
Dondo passt de bal zonder na te denken. Petró rent richting de bal. Met opzet legt Minh Hòa zijn tegenspeler op de grond. Minh Hòa krijgt een gele kaart.

62e minuut.
Petró met een sublieme pass. Futscher is nu in balbezit. Futscher geeft de bal voor. Bảo is nu in balbezit. Ontanaya López met een sublieme pass.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Petró geeft een lange en hoge pass. Daar is Ontanaya López, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ontanaya López speelt de bal door. Bảo is nu in balbezit. Bảo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Mia San Ikier - NKT Saigon 5:0

78e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Văn Tiến trapt de bal weg van het doel. Dondo kopt de bal weg. Bảo bereikt de bal nog maar net als eerste. Bảo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Ontanaya López met een sublieme pass. Dondo speelt de bal door. Ontanaya López rent richting de bal. Ontanaya López schiet op doel. Tuấn Hoàng probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Petró zal de hoekschop nemen. Nikiel is nu in balbezit. Dondo bereikt de bal nog maar net als eerste. Dondo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Mia San Ikier - NKT Saigon 6:0

89e minuut.
Nikiel rent richting de bal. Nikiel met een sublieme pass. Ontanaya López bereikt de bal nog maar net als eerste. Ontanaya López draait met de bal, schiet en ... Văn Tiến werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mia San Ikier - NKT Saigon 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mia San Ikier 20%, NKT Saigon 80%.
Mia San Ikier - NKT Saigon 7:0