Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
seviljainspain buducn
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
50% Spel op eigen helft 50%
6 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.5 gemiddelde waardering 17.2
average Schieten poor
unsatisfactory Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


14e minuut.
Milenković verovert de bal door een tackle van achteren. Pejković bereikt de bal nog maar net als eerste. Milenković begaat een overtreding. Pejković wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Pejković kan niet meer verder spelen. Vitasović komt het veld opgelopen.

16e minuut.
Daar is Novović, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nedović verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Dugonjić. Dugonjić krijgt een gele kaart.

35e minuut.
Mišković met een sublieme pass. Vojnić bereikt de bal nog maar net als eerste. Vojnić probeert naar een medespeler te passen. Šojić is nu in balbezit. Šojić schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ulema met de inworp. Milenković is nu in balbezit. Milenković schiet op doel. Mišković kopt de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: seviljainspain 40%, buducn 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
seviljainspain - buducn 0:0

51e minuut.
Vojnić verovert de bal door een tackle van achteren. Bošković verovert de bal door een tackle van achteren. Bošković speelt de bal door. Koprivica rent richting de bal. Koprivica schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

71e minuut.
Nedović bereikt de bal nog maar net als eerste. Koprivica verovert de bal door een tackle van achteren. Žarković rent richting de bal. Koprivica verovert de bal door een tackle van achteren. Koprivica draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Vitasović is nu in balbezit. Vitasović geeft een hoge lob. Labudović bereikt de bal nog maar net als eerste. Koprivica onderschept slim de pass. Koprivica schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
seviljainspain - buducn 0:1

83e minuut.
Žarković bereikt de bal nog maar net als eerste. Perković onderschept slim de pass. Perković passt de bal met de wreef. Bošković rent richting de bal. Bošković haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: seviljainspain 60%, buducn 40%.
seviljainspain - buducn 0:1