Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Samsung OFK FK Budućnost PG
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
61% Spel op eigen helft 39%
2 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.7 gemiddelde waardering 16
weak Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Perišić geeft de bal voor. Šofran bereikt de bal nog maar net als eerste. Šofran passt de bal met de wreef. Kadija bereikt de bal nog maar net als eerste. Kadija schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Samsung OFK - FK Budućnost PG 0:1

4e minuut.
Daar is Perišić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Perišić geeft de bal voor. Šainović rent richting de bal. Kadija verovert de bal door een tackle van achteren. Kadija draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Samsung OFK - FK Budućnost PG 0:2

9e minuut.
Redžić zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Štulanović heeft problemen om de bal te vangen. Štulanović probeert naar een medespeler te passen. Jelenić is nu in balbezit. Jelenić geeft de bal voor. Kažović kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Samsung OFK 63%, FK Budućnost PG 37%.
Samsung OFK - FK Budućnost PG 0:2

54e minuut.
Kažović met een harde bal richting middenveld. Gvozdić kopt de bal weg. Vuksanović is nu in balbezit. Mićović verovert de bal door een tackle van achteren. Mićović schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Ireiz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kadija bereikt de bal nog maar net als eerste. Vuksanović rent richting de bal. Mićović rent richting de bal. Mićović haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Samsung OFK 60%, FK Budućnost PG 40%.
Samsung OFK - FK Budućnost PG 0:2