Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sutjeska Fc eldinfc
kockica Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
48% Spel op eigen helft 52%
8 Doelpogingen 2
3 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.4 gemiddelde waardering 17.3
waardeloos Schieten slecht
slecht Passen zwak
waardeloos Verdedigen slecht


2e minuut.
Krunić probeert naar een medespeler te passen. Melić is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van George. George krijgt een gele kaart.

5e minuut.
Lakić rent richting de bal. Lakić passt de bal zonder na te denken. Melić is nu in balbezit. Melić haalt uit met een fantastische trap. Joković maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sutjeska Fc - eldinfc 0:1

16e minuut.
Janićijević met een sublieme pass. Lakić bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Redžić zijn tegenspeler op de grond. Redžić krijgt een gele kaart.

31e minuut.
Danilović bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuca onderschept slim de pass. Andrijašević verovert de bal door een tackle van achteren. Bračanov verovert de bal door een tackle van achteren. Bračanov geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Milutinović probeert naar een medespeler te passen. Cuca bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Despotović ... Strafschop! Despotović krijgt een gele kaart. Cuca wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Cuca neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Krunić rent richting de bal. Krunić speelt de bal door. Klungelig pakt Despotović de bal. Cuca is nu in balbezit. Cuca schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sutjeska Fc 52%, eldinfc 48%.
Sutjeska Fc - eldinfc 0:1

60e minuut.
Joković probeert naar een medespeler te passen. Cuca kopt de bal weg. Daar is Krunić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Milutinović bereikt de bal nog maar net als eerste. Milutinović haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Govedarica passt de bal zonder na te denken. Cuca bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuca passt de bal zonder na te denken. Daar is Milutinović, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Milutinović haalt uit met een fantastische trap. Vesnić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

72e minuut.
Danilović rent richting de bal. Govedarica onderschept slim de pass. Govedarica probeert naar een medespeler te passen. Milutinović is nu in balbezit. Milutinović schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

85e minuut.
Despotović rent richting de bal. Despotović geeft een lange en hoge pass. Inworp. Govedarica zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Krunić probeert naar een medespeler te passen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Sutjeska Fc - eldinfc 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sutjeska Fc 43%, eldinfc 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Sutjeska Fc - eldinfc 1:1