Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
LIMAN fk junior
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
53% Spel op eigen helft 47%
5 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.4 gemiddelde waardering 17
waardeloos Schieten slecht
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


14e minuut.
Lušić heeft problemen om de bal te vangen. Ignjatović bereikt de bal nog maar net als eerste. Štulanović bereikt de bal nog maar net als eerste. Ignjatović is nu in balbezit. Ignjatović haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Robović geeft een lange en hoge pass. Parezanović bereikt de bal nog maar net als eerste. Parezanović passt de bal met de wreef. Perišić rent richting de bal. Perišić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
LIMAN - fk junior 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LIMAN 53%, fk junior 47%.
LIMAN - fk junior 0:1

46e minuut.
Lušić met een sublieme pass. Ignjatović bereikt de bal nog maar net als eerste. Robović begaat een overtreding. Robović krijgt een gele kaart.

56e minuut.
Parezanović met een sublieme pass. Daar is Perišić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Perišić met een sublieme pass. Purić rent richting de bal. Purić draait met de bal, schiet en ... Đukelić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

64e minuut.
Šofranac passt de bal zonder na te denken. Štulanović heeft problemen om de bal te vangen. Robović is nu in balbezit. Štulanović rent richting de bal. Štulanović draait met de bal, schiet en ... Paal! Daar is Aleksandrović, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Ćirović neemt de hoekschop. Daar is Đonović, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ikodinović is nu in balbezit. Ikodinović draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
LIMAN - fk junior 1:1

81e minuut.
Šofranac speelt de bal door. Dadić rent richting de bal. Perišić tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Perišić krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LIMAN 52%, fk junior 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
LIMAN - fk junior 1:1