Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
fk junior LIMAN
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
40% Spel op eigen helft 60%
6 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 16.1
average Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen weak


7e minuut.
Robović probeert naar een medespeler te passen. Šofranac speelt de bal door. Ignjatović bereikt de bal nog maar net als eerste. Ignjatović schiet op doel. Bajović probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
fk junior - LIMAN 0:1

9e minuut.
Toljagić bereikt de bal nog maar net als eerste. Marović maakt een afschuwelijke overtreding. Toljagić is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Toljagić met een snel genomen vrije trap. Dubajić heeft problemen om de bal te vangen.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Krezović kopt de bal weg. Savović rent richting de bal. Savović met een sublieme pass. Parezanović is nu in balbezit. Parezanović geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fk junior 45%, LIMAN 55%.
fk junior - LIMAN 0:1

49e minuut.
Štulanović passt de bal met de wreef. Lušić is nu in balbezit. Štulanović tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Štulanović krijgt een gele kaart.

51e minuut.
Lušić rent richting de bal. Pivljanin onderschept slim de pass. Pivljanin speelt de bal door. Ignjatović is nu in balbezit. Ignjatović draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Pivljanin is nu in balbezit. Toljagić is nu in balbezit. Toljagić speelt de bal door. Purić rent richting de bal. Purić haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Marović bereikt de bal nog maar net als eerste. Toljagić rent richting de bal. Toljagić passt de bal met de wreef. Purić is nu in balbezit. Purić draait met de bal, schiet en ... Đukelić bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
fk junior - LIMAN 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fk junior 36%, LIMAN 64%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
fk junior - LIMAN 1:1