Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
odlj,. FAIR PLAY FK
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
51% Spel op eigen helft 49%
8 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.8 gemiddelde waardering 16.8
waardeloos Schieten waardeloos
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen hopeloos


4e minuut.
Klungelig pakt Jović de bal. Jeftić is nu in balbezit. Jeftić passt de bal in één keer door. Raspudić rent richting de bal. Raspudić draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

8e minuut.
Lučić passt de bal met de wreef. Obrenić bereikt de bal nog maar net als eerste. Obrenić speelt de bal door. Višković rent richting de bal. Višković draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Ćubić bereikt de bal nog maar net als eerste. Manić onderschept slim de pass. Manić passt de bal in één keer door. Višković is nu in balbezit. Višković haalt uit met een fantastische trap. Stamatović bokst de bal weg.

28e minuut.
Jović bereikt de bal nog maar net als eerste. Jović passt de bal met de wreef. Višković bereikt de bal nog maar net als eerste. Manić bereikt de bal nog maar net als eerste. Manić haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Radinović kopt de bal weg. Višković bereikt de bal nog maar net als eerste. Višković draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

45e minuut.
Krtolica geeft de bal voor. Inworp. Milinković zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Jeftić bereikt de bal nog maar net als eerste. Jeftić geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: odlj,. 53%, FAIR PLAY FK 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
odlj,. - FAIR PLAY FK 0:0

49e minuut.
Đalović speelt de bal door. Inworp. Otović met een snelle inworp. Jeftić is nu in balbezit. Jeftić geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Crnogorac kopt de bal weg. Raspudić is nu in balbezit. Raspudić passt de bal zonder na te denken. Jeftić rent richting de bal. Jeftić schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Rnić kopt de bal weg. Obrenić bereikt de bal nog maar net als eerste. Otović schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Otović krijgt een gele kaart.

73e minuut.
Crnogorac geeft de bal voor. Jović is nu in balbezit. Ćubić begaat een overtreding. Ćubić krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: odlj,. 50%, FAIR PLAY FK 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
odlj,. - FAIR PLAY FK 0:0