Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FAIR PLAY FK odlj,.
Normal Tactiek Normal
43% Balbezit 57%
59% Spel op eigen helft 41%
8 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
16.3 gemiddelde waardering 16
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
hopeless Verdedigen poor


9e minuut.
Vujanić verovert de bal door een tackle van achteren. Vujanić passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Jeftić de bal. Jeftić draait met de bal, schiet en ... Dragović probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FAIR PLAY FK - odlj,. 0:1

13e minuut.
Vujanić rent richting de bal. Vujanić geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Raspudić de bal onder controle te krijgen. Jeftić rent richting de bal. Jeftić draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Burić speelt de bal door. Višković bereikt de bal nog maar net als eerste. Radinović is nu in balbezit. Višković verovert de bal door een tackle van achteren. Višković haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FAIR PLAY FK 57%, odlj,. 43%.
FAIR PLAY FK - odlj,. 0:1

80e minuut.
Jović probeert naar een medespeler te passen. Inworp. Milinković met de inworp. Jeftić heeft problemen om de bal te vangen. Jeftić geeft de bal voor. Dragović bokst de bal weg.

82e minuut.
Jović met een snelle inworp. Krtolica bereikt de bal nog maar net als eerste. Krtolica passt de bal in één keer door. Višković is nu in balbezit. Višković schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FAIR PLAY FK - odlj,. 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FAIR PLAY FK 62%, odlj,. 38%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FAIR PLAY FK - odlj,. 1:1