Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
fk junior Sutjeska Fc
Normal Tactiek kockica
47% Balbezit 53%
68% Spel op eigen helft 32%
2 Doelpogingen 15
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
17.2 gemiddelde waardering 16.5
poor Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Ambrozio kopt de bal weg. Savović bereikt de bal nog maar net als eerste. Govedarica probeert naar een medespeler te passen. Kokić is nu in balbezit. Kokić draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Bračanov rent richting de bal. Bračanov geeft de bal voor. Savović geeft een lange en hoge pass. Perišić bereikt de bal nog maar net als eerste. Perišić draait met de bal, schiet en ... Joković probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

14e minuut.
Darmanović bereikt de bal nog maar net als eerste. Govedarica bereikt de bal nog maar net als eerste. Govedarica geeft een hoge lob. Kokić is nu in balbezit. Kokić haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Inworp. Janićijević zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cuca probeert naar een medespeler te passen. Bračanov is nu in balbezit. Bračanov geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Cuca bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuca met een sublieme pass. Đonović rent richting de bal. Kokić onderschept slim de pass. Kokić schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Perišić rent richting de bal. Bračanov onderschept slim de pass. Bračanov probeert naar een medespeler te passen. Cuca heeft problemen om de bal te vangen. Cuca schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
fk junior - Sutjeska Fc 0:1

38e minuut.
Govedarica onderschept slim de pass. Govedarica geeft een lange en hoge pass. Milutinović krijgt zijn hoofd ertegen. Kokić bereikt de bal nog maar net als eerste. Kokić draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Kokić rent richting de bal. Kokić passt de bal zonder na te denken. Milutinović is nu in balbezit. Milutinović draait met de bal, schiet en ... Borota probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
fk junior - Sutjeska Fc 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fk junior 71%, Sutjeska Fc 29%.
fk junior - Sutjeska Fc 0:2

47e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Govedarica met de inworp. Cuca is nu in balbezit. Cuca haalt uit met een fantastische trap. Kokić krijgt zijn hoofd ertegen. Borota kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Kokić is nu in balbezit. Kokić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
fk junior - Sutjeska Fc 0:3

90e minuut.
Cuca heeft problemen om de bal te vangen. Janićijević bereikt de bal nog maar net als eerste. Janićijević geeft een hoge lob. Milutinović bereikt de bal nog maar net als eerste. Milutinović draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fk junior 65%, Sutjeska Fc 35%.
fk junior - Sutjeska Fc 0:3