Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
LIMAN Sutjeska Fc
Normal Tactiek kockica
46% Balbezit 54%
73% Spel op eigen helft 27%
3 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
15.9 gemiddelde waardering 15.7
slecht Schieten waardeloos
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


6e minuut.
Milutinović kopt de bal weg. Cuca rent richting de bal. Pivljanin verovert de bal door een tackle van achteren. Kokić verovert de bal door een tackle van achteren. Kokić draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Govedarica kopt de bal weg. Klungelig pakt Marović de bal. Cuca is nu in balbezit. Milutinović is nu in balbezit. Milutinović draait met de bal, schiet en ... Đukelić bokst de bal weg. De bal raakt de paal.

10e minuut.
Bečković zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bračanov is nu in balbezit. Govedarica rent richting de bal. Govedarica geeft een hoge lob. Milutinović kopt de bal weg. Đukelić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

17e minuut.
Govedarica is nu in balbezit. Govedarica passt de bal zonder na te denken. Kapidžić rent richting de bal. Kapidžić schiet op doel. Joković probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Milutinović onderschept slim de pass. Govedarica rent richting de bal. Cuca bereikt de bal nog maar net als eerste. Milutinović rent richting de bal. Milutinović draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Janićijević met een snelle inworp. Bračanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Govedarica is nu in balbezit. Govedarica geeft de bal voor. Đukelić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Janićijević geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Klungelig pakt Kokić de bal. De bal vliegt tegen de lat. Milutinović rent richting de bal. Milutinović haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
LIMAN - Sutjeska Fc 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LIMAN 70%, Sutjeska Fc 30%.
LIMAN - Sutjeska Fc 0:1

63e minuut.
Cuca is nu in balbezit. Milutinović geeft de bal voor. Krezović probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Govedarica neemt de hoekschop.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Kisić geeft de bal voor. Inworp. Janićijević zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Bračanov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bračanov geeft een lange en hoge pass. Đukelić bokst de bal weg.

81e minuut.
Ambrozio geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ćirović met de inworp. Štulanović bereikt de bal nog maar net als eerste. Štulanović geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LIMAN 76%, Sutjeska Fc 24%.
LIMAN - Sutjeska Fc 0:1