Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ZABJELO FAIR PLAY FK
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
52% Spel op eigen helft 48%
10 Doelpogingen 20
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
13.7 gemiddelde waardering 16.5
waardeloos Schieten hopeloos
waardeloos Passen slecht
hopeloos Verdedigen waardeloos


8e minuut.
Milidrag is nu in balbezit. Milidrag geeft de bal voor. Vojnić probeert de bal aan de voet te houden. Đorđić bereikt de bal nog maar net als eerste. Đorđić schiet op doel. Dragović verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

16e minuut.
Orlović heeft problemen om de bal te vangen. Jović met een sublieme pass. Višković rent richting de bal. Višković draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Kozomara de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Daar is Đalović, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Orlović rent richting de bal. Orlović met een sublieme pass. Đorđić is nu in balbezit. Đorđić haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Višković kopt de bal weg. Barac probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Orlović probeert naar een medespeler te passen. Đorđić is nu in balbezit. Đorđić haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ZABJELO 54%, FAIR PLAY FK 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ZABJELO - FAIR PLAY FK 0:0

47e minuut.
Lučić onderschept slim de pass. Lučić passt de bal zonder na te denken. Jović speelt de bal door. Višković is nu in balbezit. Višković draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Orlović met een sublieme pass. Rnić rent richting de bal. Rnić passt de bal met de wreef. Na een snelle pass probeert Đorđić de bal onder controle te krijgen. Đorđić haalt uit met een fantastische trap. Dragović kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Jović, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rnić bereikt de bal nog maar net als eerste. Đorđić verovert de bal door een tackle van achteren. Đorđić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ZABJELO - FAIR PLAY FK 1:0

56e minuut.
Krtolica geeft een hoge lob. Kovačević bereikt de bal nog maar net als eerste. Višković verovert de bal door een tackle van achteren. Višković schiet op doel. Babić probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Đalović kopt de bal weg. Matović heeft problemen om de bal te vangen. Burić tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Burić krijgt een gele kaart.

73e minuut.
Barac is nu in balbezit. Burić onderschept slim de pass. Burić met een sublieme pass. Višković is nu in balbezit. Višković haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Madžgalj bereikt de bal nog maar net als eerste. Madžgalj geeft een lange en hoge pass. Rnić heeft problemen om de bal te vangen. Đorđić is nu in balbezit. Đorđić schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ZABJELO 50%, FAIR PLAY FK 50%.
ZABJELO - FAIR PLAY FK 1:0