Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
DADACaR FC fk junior
Normal Tactiek Normal
60% Balbezit 40%
29% Spel op eigen helft 71%
11 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
20.7 gemiddelde waardering 18.4
poor Schieten weak
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


5e minuut.
Čvorović probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Rosandić rent richting de bal. Rosandić passt de bal met de wreef. Dudić bereikt de bal nog maar net als eerste. Dudić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
DADACaR FC - fk junior 1:0

17e minuut.
Robović is nu in balbezit. Ćirić onderschept slim de pass. Lušić rent richting de bal. Ćirić verovert de bal door een tackle van achteren. Ćirić haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Nicević probeert naar een medespeler te passen. Mrdaković bereikt de bal nog maar net als eerste. Mrdaković geeft de bal voor. Ćirić bereikt de bal nog maar net als eerste. Ćirić haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Đonović rent richting de bal. Dudić is nu in balbezit. Lušić schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Lušić is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

38e minuut.
Avramović rent richting de bal. Čvorović is nu in balbezit. Čvorović speelt de bal door. Klungelig pakt Ćirić de bal. Ćirić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
DADACaR FC - fk junior 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DADACaR FC 35%, fk junior 65%.
DADACaR FC - fk junior 2:0

46e minuut.
Šofranac rent richting de bal. Šofranac probeert naar een medespeler te passen. Dudić probeert naar een medespeler te passen. Mrdaković bereikt de bal nog maar net als eerste. Mrdaković geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

48e minuut.
Purić is nu in balbezit. Avramović tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Purić is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Purić zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Šofranac probeert de bal met de borst te controleren. Darmanović bereikt de bal nog maar net als eerste. Darmanović draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

52e minuut.
Purić probeert naar een medespeler te passen. Ćirić rent richting de bal. Dudić heeft problemen om de bal te vangen. Ćirić rent richting de bal. Ćirić haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Doeltrap. Borota met een harde bal richting middenveld. Avramović kopt de bal weg. Ćirić bereikt de bal nog maar net als eerste. Ćirić draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DADACaR FC 23%, fk junior 77%.
DADACaR FC - fk junior 2:0