Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
fk junior DADACaR FC
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
54% Spel op eigen helft 46%
5 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 18.9
weak Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


18e minuut.
Purić probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Purić rent richting de bal. Toljagić onderschept slim de pass. Purić heeft problemen om de bal te vangen. Purić draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Šofranac geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Darmanović met een snelle inworp. Toljagić rent richting de bal. Toljagić geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fk junior 56%, DADACaR FC 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
fk junior - DADACaR FC 0:0

57e minuut.
Parezanović is nu in balbezit. Pandurica onderschept slim de pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lušić met een snelle inworp. Parezanović geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Savović bereikt de bal nog maar net als eerste. Ćirić bereikt de bal nog maar net als eerste. Robović probeert naar een medespeler te passen. Ćirić bereikt de bal nog maar net als eerste. Ćirić draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
fk junior - DADACaR FC 0:1

69e minuut.
Toljagić rent richting de bal. Tešić bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Toljagić. Toljagić krijgt een gele kaart.

80e minuut.
Nicević geeft een hoge lob. Parezanović kopt de bal weg. Purić probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Purić is nu in balbezit. Purić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
fk junior - DADACaR FC 1:1

88e minuut.
Nicević probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Darmanović is nu in balbezit. Darmanović passt de bal in één keer door. Purić bereikt de bal nog maar net als eerste. Purić haalt uit met een fantastische trap. Đenić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
fk junior - DADACaR FC 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fk junior 52%, DADACaR FC 48%.
fk junior - DADACaR FC 2:1