Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sutjeska Fc odlj,.
kockica Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
46% Spel op eigen helft 54%
5 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
16.4 gemiddelde waardering 16
poor Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Bečković trapt de bal weg. Daar is Milinković, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Milinković kopt de bal weg. Jeftić rent richting de bal. Jeftić geeft een lange en hoge pass. Joković bokst de bal weg.

7e minuut.
Milinković kopt de bal weg. Jeftić probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ćubić is nu in balbezit. Jeftić is nu in balbezit. Jeftić haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Vujanić geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Redžić de bal. George bereikt de bal nog maar net als eerste. George geeft een lange en hoge pass. Milutinović kopt de bal weg. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

21e minuut.
Janićijević is nu in balbezit. Janićijević geeft een hoge lob. Kokić kopt de bal weg. Milutinović is nu in balbezit. Milutinović draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Janićijević speelt de bal door. Kokić rent richting de bal. Kokić passt de bal zonder na te denken. Cuca is nu in balbezit. Cuca schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Sutjeska Fc - odlj,. 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sutjeska Fc 49%, odlj,. 51%.
Sutjeska Fc - odlj,. 1:0

49e minuut.
Cuca speelt de bal door. Kokić is nu in balbezit. Ćubić is nu in balbezit. Kokić rent richting de bal. Kokić schiet op doel. Stamatović kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sutjeska Fc - odlj,. 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sutjeska Fc 43%, odlj,. 57%.
Sutjeska Fc - odlj,. 2:0