Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
odlj,. Sutjeska Fc
Normal Tactiek kockica
51% Balbezit 49%
60% Spel op eigen helft 40%
1 Doelpogingen 12
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.4 gemiddelde waardering 15.8
waardeloos Schieten waardeloos
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


31e minuut.
Janićijević geeft een lange en hoge pass. Daar is Ćubić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bračanov rent richting de bal. Bračanov haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Radinović de bal onder controle te krijgen. Stamatović kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

32e minuut.
Bečković heeft problemen om de bal te vangen. Jeftić bereikt de bal nog maar net als eerste. Jeftić speelt de bal door. Otović is nu in balbezit. Otović draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Cuca met een sublieme pass. Bračanov is nu in balbezit. Bračanov passt de bal met de wreef. Govedarica rent richting de bal. Govedarica schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
odlj,. - Sutjeska Fc 0:1

43e minuut.
Ćubić is nu in balbezit. Govedarica onderschept slim de pass. Govedarica passt de bal zonder na te denken. Cuca is nu in balbezit. Cuca draait met de bal, schiet en ... Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: odlj,. 64%, Sutjeska Fc 36%.
odlj,. - Sutjeska Fc 0:1

63e minuut.
Bračanov passt de bal in één keer door. Daar is Cuca, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cuca passt de bal zonder na te denken. Govedarica rent richting de bal. Govedarica schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Ćubić onderschept slim de pass. Bračanov is nu in balbezit. Cuca is nu in balbezit. Bračanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Bračanov haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: odlj,. 55%, Sutjeska Fc 45%.
odlj,. - Sutjeska Fc 0:1